Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

29.03.2015 15:00

15.kolo, Vysočina | Žďár nad Sázavou | Okresní přebor , 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

První Radešínku obral v Hamrech o body Vojta Zedníček


0

Na Žďársku otevřelo jarní část okresního přeboru utkání dvou největších aspirantů na postup do I. B třídy. Všechny body nakonec zůstaly v Hamrech nad Sázavou, a to díky dvěma trefám exžďárského kanonýra Vojty Zedníčka a rozhodujícímu gólu stopera Kamila Suského. Za Radešínskou Svratku zase nastoupilo několik bývalých hráčů Nového Města na Moravě.  

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Za deštivého počasí vstoupily lépe do utkání Hamry a v první pětiminutovce přitlačily svého soupeře před vlastní šestnáctku. Radešínka se postupem času vymanila  z úvodního náporu  a půl hodiny se poté hrál naprosto vyrovnaný zápas. Hosté se začali čím dál více osmělovat a podnikat nebezpečné protiútoky. Jeden z nich po pěkné křídelní akci zakončil Havránek,Jenže radost hostů netrvala ani dvě minuty. To se domácí kanonýr Zedníček na rohu velkého vápna prosadil v souboji jeden na jednoho a z bezprostřední blízkosti zavěsil míč pod břevno bezmocného brankáře Šebka. Domácí povzbuzeni vyrovnáním se hnali za vedením, ale po několika závarech již zůstalo nerozhodné skóre první půlky nezměněno. Druhý poločas začali opět aktivněji domácí kladiváři a odměnou jim byl vedoucí gól z hlavy Zedníčka po pěkně zahrané standardní situaci. Domácí se ale v závěru utkání dopustili Havlíkem chyby, kterou potrestal Dvořák a podruhé vyrovnal účet šlágru jara. Když už to vypadalo, že utkáni skončí smírně, rozhodl  stoper Suský, který se ocitl sám před brankářem hostí a nekompromisně zavěsil.



Ohlasy k zápasu


FC Hamry nad Sázavou
Miloslav Bureš (Hamry: V bojovně hraném utkání jsme měli mírně navrch a se štěstím jsme udolali dobře hrajícího soupeře.

FK TJ Radešínská Svratka
Michal Strachoň (Radešínská Svratka ): Po vyrovnaném boji byli šťastnější domácí



Sestavy


FC Hamry nad Sázavou
M. Bureš [-] - M. Landsman [-] , K. Suský [-] , A. Šabart [-] , I. Sojma [-] - P. Novotný [-] , D. Havlík [-] , F. Kotík [-] , P. Vašek [-] - V. Zedníček [-] , P. Danko [-]

FK TJ Radešínská Svratka
R. Šebek [-] - O. Hudeček [-] , V. Šacl [-] , J. Novák [-] , J. Janů [-] - L. Kachlík [-] , R. Havránek [-] , M. Mužátko [-] , M. Šacl [-] - I. Plhal [-] , M. Pekárek [-] (46. J. Dvořák [-] )

Hráči zápasu: V. Zedníček - M. Šacl .
Počet diváků: 120.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.