M. Hruška 37. (vl.)
J. Brichcín 53. (vl.)
2:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

24.04.2018 18:00

20.kolo, Plzeňský | 1.A třída , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Tlumačovští vstřelili dva góly, paradoxně prohráli 2:0


Branky


37. M. Hruška (vl.) , 53. J. Brichcín (vl.)
19

Dohrávka 20. kola prvního s druhým měla slibovat atraktivní fotbal.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Tlak domácích

Utkání začalo ve vysokém tempu a velikém nasazení. Domácí však hosty z čela tabulky od začátku v těchto aspektech převyšovali. První větší šanci si vytvořili domácí, po sklepnutí Poláka běžel sám na brankáře Kazda, ale zakončení levou nohou se mu nepovedlo. O pár minut později utekl rychlonohý Kazda hostující obraně a přihrával před branku, střela domácích byla zablokována a Jelínkova dorážka hlavou mířila pouze do rukou brankáře Tauše. Hosté zahrozili vážně v prvním poločase pouze jednou. Přímý kop z hranice vápna byl zblokován a následná střela Leitla se otřela o břevno. Domácí neustávali v aktivní hře a to se jim vyplatilo. Jelínek vyvezl balón ze své poloviny a posunul ho do strany na dobře hrajícího Maška, ten se snažil před brankou soupeře najít jednoho ze svých útočníků a jeho prudký centr si do své brány srazil obránce Hruška. Poločas tak skončil za stavu 1:0 pro domácí.

Další vlastní gól a konec nadějí pro Tlumačov

Do druhé půle udělal domácí trenér jednu změnu a poslal do hry vysokého Koreluse, aby tak eliminoval výškovou převahu soupeře. Tomu jakoby se nechtělo na hřiště, 21 hráčů na něj čekalo dobrých 5 minut, než vyběhne z kabiny. Druhý poločas začal v podobném duchu jako ten první, domácí měli herní převahu a vytvářeli si tlak, ale bez větších příležitostí.  V 53. minutě domácí ovšem dobře napadali a vybojovali míč ve vápně soupeře. Polákovu střelu tečoval nešťastně obránce Brichcín a brankář Tauš jen přihlížel, jak míč překračuje brankovou čáru - 2:0. Hosté si vypracovali v druhém poločase pouze jednu vážnější šanci. Nejlepší hráč hostí Copák přešel několik hráčů domácích a vystřelil, jeho střelu ale výborně vyrazil brankář Klik a dorážka do odkryté branky se mezi tři tyče nevešla. Naopak na druhé straně mohli domácí zvýšit na 3:0 kdy se po vyhraném souboji Poláka řítil sám na bránu Kazda, ten ale opět neuspěl. Hra se ke konci rozkouskovala střídáním a zápas už se v klidu dohrál. 



Ohlasy k zápasu


TJ Zruč
Trenér Jaroslav Urbánek: Trochu nezvykle v úterý k nám na hřiště přijel lídr soutěže a hrál se svižný fotbal. Úvod zápasu se nám povedl, byli jsme dostatečně důrazní a vytvořili si převahu. Kopali jsme poměrně dost rohů, jen branka tomu chyběla. Ta přišla, až po rychlém protiútoku, kdy Jelínek našel Maška a jeho střelu si hosté srazili do vlastní branky. Že hosté mají kvalitu, ukázali v závěru poločasu, kdy nám dvakrát vystihli přihrávku a měli z toho dvě gólovky, jednou nám pomohlo i břevno. Tempo zápasu bylo poměrně vysoké i ve druhém poločase, šance se přelévaly na obě strany a trochu štěstí stálo při nás, když si Tlumačovští dali druhý vlastní gól, tentokrát po střele Poláka. Zápas se musel líbit, vyhráli jsme zaslouženě jako kolektiv, nicméně bylo hodně hráčů, kteří předvedli svůj nejlepší výkon v sezóně. Tak teď na to navázat v dalších zápasech.




Sestavy


TJ Zruč
V. Klik [-] - M. Pechman [-] , M. Polák [-] (72. P. Hucl [-] ) , V. Pavel [-] (84. M. Trnka [-] ) , T. Jelínek [-] , D. Král [-] , K. Kazda [-] (84. T. Valenta [-] ) , O. Mašek [-] (80. M. Fryček [-] ) , A. Král [-] , J. Kohout [-] (46. F. Korelus [-] ) , L. Husník [-]

TJ Start Tlumačov
J. Touš [-] - M. Tesař [-] - L. Leitl [-] , J. Brichcín [-] , J. Minařík [-] - J. Pfeifer [-] , T. Čadek [-] (55. J. Podestát [-] ) - R. Šindelář [-] , F. Copák [-] , M. Wolf [-] (74. J. Hruška [-] ) , M. Hruška [-] (70. M. Frček [-] )

ŽK: 33. V. Pavel , 74. K. Kazda - 43. F. Copák , 63. J. Brichcín , 71. R. Šindelář .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: Valenta Martin - HOMR Michal, SCHNEIDER Josef.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Hráč, Zpravodaj, Fotograf - SK Horní Bříza | Plzeňský | Plzeň - Sever

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

František Blažek

Expert: Matěj Polák
Tip experta: výhra domácích

Šlágr utkání. Tlumačov nečekaně klopýtnul s Košutkou a možná ho první prohra sezóny nahlodá. My jsme sice na podzim prohráli 3:0, ale teď bychom měli být v plné síle a Tlumačovu to chceme vrátit. 3:0 pro domácí.