Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.04.2018 16:00

19.kolo, Plzeňský | 1.A třída , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Košutka s přehledem porazila Tlumačov


Branky


0

Utkání se hrálo na náhradním hřišti ve Kdyni a podmínky byly opravdu těžké. Hosté se však favorita nezalekli.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté lídra soutěže zaskočili

Tlumačov byl v úvodu zápasu lepší. Největší šanci měl jejich útočník kolem 10. minuty, ale gólman Frydl vytáhl pokus na břevno. Pak si vypracovali několik závarů po rohových kopech, kdy to tzv. smrdělo gólem. Trestala ovšem Košutka. Ve 20. minutě, kdy se snad poprvé bolón dostal na delší čas na soupeřovo půlku. Triner byl faulován a Chabr z následného trestného kopu zamířil přes zeď přesně – 0:1. Tlumačov byl dále aktivnější a Košutka se snažila hrozit převážně z brejků. Jeden takový proměnil Triner, když Blažejovský po lajně přesprintoval dva obránce a naservíroval Trinerovi míč na penaltu, ten s pomocí šťastné teče obránce zvýšil na 0:2.

Tlumačov nedokázal utkání otočit

Košutka nastoupila do druhé půle s jasným úkolem, hrát ze zabezpečené obrany a dále hrozit z brejků. To se povedlo v úvodu druhé půle, Kovařík vystřelil, sražený míč se obloukem snášel k Blažejovskému, který hlavou přesně zakončil k tyči - 0:3 . Tlumačov zjednodušil hru, nakopával dlouhé balony a hosté víceméně zalezli k vápnu. Domácí měli „den blbec“ a do konce zápasu nastřelili ještě břevno a zahodili dvě vyložené šance.

V 72. minutě pláchl po levé straně Nedvěd, vystřelil pouze do tyče, ale dobíhající Pekník uklidil balon do odkryté brány - 0:4. V závěru už domácí pouze kosmeticky upravili střelou z vápna na konečných 4-1. Trefil se Leitl.



Ohlasy k zápasu



TJ Košutka Plzeň
Milan Primas: Nádherná Velikonoční neděle ve Kdyni a poté bohatá rumová pomlázka. Bylo to bojovné utkání na těžkém terénu a v bouři, kdy z nebe padaly kroupy velké jak golfové míčky. Musím říct, že Tlumačov je banda fajn chalanů a osobně jim přeju postup, takových týmů víc. My jsme hráli dobře, bojovali jsme. Černou kaňkou bylo zranění Dana Trinera, jehož ze hřiště vezla záchranka, je po operaci a má šrouby v noze. Měli jsme o něj strach, ale když už z nemocnice psal, že má chuť na rum, tak jsme věděli, že je v pořádku. Všichni z našeho vítězství měli velkou radost, vyjma barmanky z jednoho nejmenovaného plzeňského podniku, 3 body totiž u dua T. Pekník a P. Macht vzbudily romantické choutky a rozhodli se pít tequilu ze svých pupíků a lízat si sůl z krku. Víc takových zápasů.



Sestavy


TJ Start Tlumačov
J. Touš [-] - J. Malík [-] , R. Šindelář [-] , M. Tesař [-] , J. Bárta [-] - L. Leitl [-] , M. Frček [-] , J. Minařík [-] , F. Copák [-] - M. Wolf [-] (67. L. Hruška [-] ) , J. Pfeifer [-] -

TJ Košutka Plzeň
D. Frýdl [-] - M. Nedvěd [-] (78. J. Kalaš [-] ) , J. Chabr [-] (80. J. Pekník [-] ) , F. Řežábek [-] (46. F. Fikar [-] ) , J. Hemzáček [-] , P. Macht [-] , J. Blažejovský [-] , D. Triner [-] (55. T. Pekník [-] ) , Z. Rolko [-] , L. Kovařík [-] , M. Primas [-]

ŽK: 23. J. Bárta , 78. J. Malík .
Počet diváků: 120. Rozhodčí: ČERMÁK Vladimír - PICEK Lukáš, SLADKÝ Stanislav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.