2:1
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

25.03.2018 15:00

18.kolo, Plzeňský | 1.A třída , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Mrákov si poradil s Horažďovicemi


Branky


0

Mrákov šel do zápasu s vědomím toho, že jestli chce myslet na záchranu, tak musí potvrdit body z Křimic i doma. A to i s Horažďovicemi, ty jim práci usnadnily už tím, že na zápas dorazili pouze v deseti lidech a v sestavě se dvěma dorostenci. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Mrákov se ujal vedení

Domácí začali aktivně a hned v úvodu nahrával Váchal před bránu parťákovi z útoku Tomášovi Duffkovi přihrávkou po dobrém úniku pod sebe na malé vápno, Duffek však odmítl vstřelit vedoucí gól a trefil bránícího hráče. Styl Horažďovic byl jednoduchý, vepředu měli hbitého Nauše, a rychlými nákopy za obranu doufali, že tam za 90 minut něco propadne a on vstřelí gól. Jestli diváci čekali spoustu gólových šancí, tak byli na správném místě, avšak domácí Mrákov dal v prvním poločase jen jednu z přibližně 10 gólových šancí, kdy rozehrál Váchal roh na krátko opět na parťáka Duffka, ten mu to sklepl zpět a střílený centr na přední tyč našel nohu Stýskala, který už dostal míč za bezmocného Formana v brance Horažďovic. Do šaten se šlo za stavu 1:0 pro domácí.

Drama až do poslední minuty

Druhý poločas se odehrával ve stejném stylu, a když po skvělém pasu Čermáka z pravé strany přestřelil už i Váchal z bezprostřední blízkosti málem i ochranou síť za brankou, tak domácí fanoušci věděli, že to bude drama až do konce. Mrákov se opět trápil v koncovce jako už převážnou část sezóny, ale Horažďovické brejky začaly být více nebezpečné. V jednom z Mrákovských brejků dobře vyslal Stýskal Čermáka samotného na bránu, ovšem mladý Forman v brance Horažďovic se neostýchal, vyběhl na steč, ale poté co skočil domácímu hráči nohama napřed do stojné nohy ho rozhodčí poslal předčasně do sprchy. Hosté tedy dohrávali zápas v 9 lidech a s hráčem z pole v brance. Aktivní Nauš chytře čekal za otevřenou Mrákovskou obranou a byl trpělivý, poté co Michálek netrefil prázdnou branku po skvělé přihrávce aktivního mladšího z hrajících bratrů Duffků, stopera Václava, se Nauš dočkal skvělého pasu na levou stranu hřiště, kde obešel 3 bránící hráče, střelu výborný mrákovský gólman Korba vyrazil, ale před dorážkou dalšího hráče už nestálo v cestě nic a stav byl v 80 minutě - 1:1 a Mrákov se začal bát nejen o bod, ale o všechny 3. Ale přece jen se nakonec Mrákov dočkal, když v jednom z posledních útoků zafungovala opět spolupráce dua Stýskal - Váchal a po centru na zadní tyč si Váchal míč sklepl, a s přehledem uklidil k pravé tyči hostující branky a opět dostal fanoušky domácích na vítěznou vlnu - 2:1. Horažďovice v závěrečné minutě z útoku nic nevytěžili, protože jim radost pokazil kdo jiný než Korba, a tak Mrákov potvrdil body z venku a podruhé za sebou na jaře vyhrál. V boji o záchranu jsou to pro Mrákov veledůležité 3 body. Poskočili na předposlední pozici před Chlumčany.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Mrákov
Pavel Váchal: Do zápasu jsme šli s tím, že opět vyhrajeme a potvrdíme body z venku. Makali jsme, co to šlo, ale spoustu vytvořených šancí jsme prostě zazdili. Naštěstí jsme dobře zahráli jeden roh a do šaten šli s lepší náladou než hosté. Druhý poločas jsme si prostě těmi neproměněnými šancemi o gól koledovali a právem ho i obdrželi, což nás konečně ještě víc nakoplo a pár minut před koncem jsem dostal pas za obranu, a po několik neproměněných šancích si vzpomněl na gólovou a výherní radost z Křimic, když jsme konečně dostali míč podruhé do sítě a zápas tak vyhráli!




Sestavy


TJ Sokol Mrákov
O. Korba [-] - P. Rybár [-] , J. Zdráhal [-] , L. Čermák [-] (73. V. Vojtko [-] ) - J. Stýskal [-] (89. P. Vondraš [-] ) , V. Král [-] , V. Duffek [-] , T. Duffek [-] , P. Michálek [-] , M. Smazal [-] - P. Váchal [-] (90. A. Kopecký [-] )

FK Horažďovice
J. Forman [-] - V. Bartheldy [-] , J. Nauš [-] , M. Boř [-] , J. Štěch [-] , A. Vachuška [-] , M. Šašek [-] , J. Janouškovec [-] , J. Sova [-] , P. Macoun [-]

ŽK: 23. J. Stýskal - 18. J. Nauš . ČK: 70. J. Forman .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: Liškutín Antonín - MAROUŠEK Karel, ČERMÁK Vladimír.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.