Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

24.03.2018 15:00

18.kolo, Plzeňský | 1.A třída , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Bolevec oloupil Chlumčany o všechny body


Branky


0

Domácí Chlumčany byly fotbalovější, avšak Bolevec potrestal čtyři individuální chyby domácích a odvezl si vítězství 4:2

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vyrovnaná první půle

Do zápasu vstoupily oba týmy s tím, že chtějí otevřít skóre co nejdříve. Chlumčanští se o to pokoušeli fotbalovostí a hrou po zemi, což se jim ze začátku utkání celkem dařilo, vytvořili si pár slibných šancí plus nějaké střely zpoza vápna, ale bohužel pro ně ani jednou nebyli úspěšní. Za to Bolevečtí šli jinou taktikou a to takovou, že nakopávali dlouhé a přesné balony za obranu domácích a díky tomuto se dostávali také do vynikajících šancí. Bolevec vstřelil branku přesně před koncem prvního poločasu po zaváhání Lenka. Střelcem byl Hupmál, do kabin se tedy šlo za stavu 0:1.

Gólové hody

Druhý poločas probíhal v naprosto stejném duchu a stejné harmonii, zatímco Chlumčany hrály po zemi a snažily se překonat obranu Boleveckých kombinační hrou, tak Bolevec stále těžil z nakopávaných míčů za obranu. Obrovskou šanci nevyužil domácí Vojáček, když trestuhodně překopl prázdnou branku z metru a půl od brány. Ovšem od 60. minuty po 70. padly rovnou čtyři branky po sobě. Nejdříve zvýšil na 0:2 Zítek v 61. minutě. Poté v 67. minutě, opět Zítek0:3. Střelecky se prosadili také domácí, konkrétně Havlíček, který snížil skóre na 1:3. Naděje na obrat jim ale utekla vzápětí, když se v 69. minutě trefil Pelnář a zvýšil na 1:4. Poté se trefil hlavou až v 82. minutě kapitán domácích Milota, to už byla jen kosmetická úprava skóre na 2:4. Chlumčany ani Bolevec už žádnou ze svých šancí neproměnily a tak si Bolevec odvezl všechny 3 body.



Sestavy


TJ Keramika Chlumčany
R. Fryš [-] - L. Milota [-] , T. Fleissig [-] , J. Lenk [-] , J. Havlík [-] (73. M. Kubík [-] ) - D. Štolle [-] (46. M. Kanát [-] ) , L. Tomášek ml. [-] , J. Vajai [-] , V. Dušek [-] , M. Vojáček [-] (84. K. Dolanský [-] ) - J. Havlíček [-] (84. L. Jeslínek [-] ) -

SSC Bolevec
V. Kalčík [-] - M. Zítek [-] (78. J. Thomayer ml. [-] ) , M. Vísner [-] , P. Greif [-] , O. Šnaider [-] , J. Šanoba [-] (46. J. Fryček [-] ) , J. Hibler [-] , M. Soukup [-] , D. Humpál [-] (73. M. Fictum [-] ) , M. Pelnář [-] (89. L. Běl [-] ) , M. Bublík [-]

ŽK: 80. J. Hibler .
Počet diváků: 60.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.