J. Bejvl 30.
2:1p.
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

17.03.2018 11:00

17.kolo, Plzeňský | 1.A třída , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Černice si z Mochtína odváží bod


Branky


0

V noci na sobotu se citelně ochladilo, samotný dopolední zápas se však hrál na solidním terénu ve Velkých Hydčicích. Ve vyrovnaném utkání nakonec rozhodly penalty.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Spousta šancí a dva góly

Po úvodní „oťukávačce“ málem udeřili hosté v 15. minutě, kdy zakončovali po centru zprava jen těsně vedle mochtínské brány. O dvě minuty později se ocitl na druhé straně v čisté gólové šanci Jiří Dolejš, ale i on netrefuje bránu hostů. Ve 23. minutě podržel Mochtín gólman Kodeš, který po zahraném rohovém kopu vyrazil tvrdou střelu z deseti metrů. V 25. minutě byl již bezmocný proti přesné hlavičce hostujícího kanonýra Stoilova, kterého našel volného přesným centrem jeho spoluhráč - 0:1.

 

Z vedení se hosté těšili jen pět minut. Po přesně zahraném rohovém kopu srovnal na 1:1 Jakub Bejvl. Hosté měli vzápětí další příležitost, ale Kodeš byl opět na místě, stejně tak i těsně před přestávkou. Mezi tím měl obrovskou šanci poslat Mochtín do vedení Zbyněk Smolík, který utekl svým strážcům, pokusil se zbavit i vyběhnuvšího gólmana hostí, ale ten mu míč přece jen odebral. Černického brankáře pak ještě prověřil dělovou ránou z přímého kopu i Jiří Čeleda, ale ten míč vyrazil na rohový kop.

Druhý poločas už gól nepřinesl

Ve druhém poločase vyrovnaný souboj pokračoval. Mochtín měl více ze hry, ale hrozil prakticky jen ze standardních situací, převážně z rohových kopů. Hosté trpělivě bránili, v 80. minutě se jim ale povedla brejková akce, šli do přečíslení, ale Stoilov jí opět nedokázal proměnit.

Bod navíc si připsali domácí

Hostující kanonýr Stoilov selhal v pokutovém rozstřelu o bonusový bod, stejně tak jako i další jeho spoluhráč (oběma penaltu chytil Petr Kodešl) a protože fotbalisté Mochtína Jiří Dolejš, Zbyněk Smolík, Jaroslav Cihlář a David Gajdušek penaltu bezchybně proměnili, získal Mochtín jeden bod navíc



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Mochtín
Jaroslav Pretzelmayer: Myslím si, že vstup do jarní části jsme zvládli. Chtěli jsme vyhrát, ale ve finále se každý bod se počítá a my jsme nakonec urvali dva. Byla velká zima, celý zápas jsme byli lepším týmem, ale fotbal se hraje na góly. Nejvíc nás podržel Kody (Kodeš) v bráně. Dostali jsme zbytečný gól po ztrátě míče před šestnáctkou a nechali jsme Stoilova samotného. Potom už to neměl těžké.




Sestavy


TJ Sokol Mochtín
P. Kodeš [-] - J. Čeleda [-] , T. Velek [-] , J. Bejvl [-] , J. Dolejš [-] , T. Dolejš [-] , D. Gajdušek [-] , Z. Smolík [-] , J. Pretzelmayer [-] (83. L. Kašpar [-] ) , J. Šafránek [-] (60. V. Pretzelmayer [-] ) , J. Cihlář [-]

TJ Sokol Plzeň - Černice
Z. Daněk ml. [-] - M. Pinc [-] , J. Nedvěd [-] , O. Marušinec [-] , P. Mlnařík [-] - R. Kozák [-] (83. M. Trnka [-] ) , J. Mastný [-] , F. Švejda [-] (12. M. Chvojka [-] ) - P. Stoilov [-] , M. Laibl [-] (75. K. Zeliński [-] ) - P. Toman [-]

ŽK: 55. J. Dolejš , 68. J. Cihlář , 85. J. Čeleda - 27. J. Nedvěd , 35. M. Laibl , 77. M. Chvojka .
Počet diváků: 30. Rozhodčí: Rubáš Jaroslav - KULHÁNEK Milan, HÁJEK Zdeněk.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.