Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

17.03.2018 18:00

17.kolo, Plzeňský | 1.A třída , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Mrákov rozhodl o svém vítězství během prvních šestnácti minut


Branky


0

V bitvě o udržení se Křimice utkaly s posledním Mrákovem. Zrodil se zde velmi překvapivý výsledek, jenž naznačuje, že Mrákov by rozhodně neměl být předčasně odepisován! 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V prvním poločase diváci viděli gólovou smršť

Už od začátku byl Mrákov aktivnější a po pěti minutách se ujal vedení. Váchal běžel po pasu Stýskala sám na bránu - 0:1. Domácí byli hodně zaskočeni a hra pokračovala ve stejném duchu dále. Chvilku na to opět Váchal, tentokrát po dlouhém autu Stýskala, běžel sám na bránu a opět proměnil - 0:2. Do třetice, kdo jiný než Váchal, sklepl míč od Čermáka na Tomáše Duffka, který Váchalovi poslal míč mezi obranu a po třetím úniku a kličce gólmanovi to bylo už 0:3. Domácí se těžko probírali. Ovšem Mrákov chtěl neustále útočit a nechával soupeře volné v nebezpečných prostorech. To se jim hrubě nevyplatilo. Soupeř snížil na 2:3 góly Lambora a Nováka. Mrákovští se tak strachovali o výsledek.

Nuda, nuda, šeď, šeď…

Druhy poločas už se dohrával v klidu. Až na pár šancí, které však zůstaly nevyužité. Domácí třikrát zahrozili, ale pokaždé skvěle zasáhl výborný gólman Korba.



Ohlasy k zápasu



TJ Sokol Mrákov
Pavel Váchal: Do zápasu jsme vstoupili s tím, že bez tří bodů neodjedeme. To se nám povedlo díky rychlým gólům na začátku utkání. Zápas se ve druhém poločase pouze v klidu dohrával.



Sestavy


FC Křimice
V. Hinterholzinger [-] - P. Lambor [-] , P. Kratochvíl [-] , J. Novák [-] , T. Křen [-] , J. Kovačič [-] , V. Kuneš [-] , T. Čechura [-] , M. Brousil [-] , V. Bezdička [-] , J. Volena [-]

TJ Sokol Mrákov
O. Korba [-] - L. Čermák [-] , P. Rybár [-] , J. Zdráhal [-] - V. Duffek [-] , V. Král [-] , T. Duffek [-] , J. Stýskal [-] , P. Michálek [-] , M. Smazal [-] - P. Váchal [-] (88. A. Kopecký [-] )

ŽK: 72. J. Kovačič , 80. M. Brousil .
Počet diváků: 4. Rozhodčí: PICEK Lukáš - ŽÁK Adam, KOMÍNEK Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.