0:3
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.03.2018 18:30

16.kolo, Plzeňský | 1.A třída , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Bolevec nedal Černicím žádnou šanci


Branky


0

V městském derby dominoval Bolevec, který nasázel v Černicích tři branky a zároveň žádnou neinkasoval. Report ze zápasu sepsal Martin Zítek.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté začali lépe

Do zápasu jsme vstoupili opatrně, nechtěli jsme zbytečně riskovat a otvírat tak okénka v obraně, i proto soupeř držel častěji balón na kopačkách. Do žádné větší šance jsme ho ale nepustili, naopak jsme zahrozili my. Bublík vybojoval na vlastní polovině balon, ihned vyslal kolmicí do úniku Zítka, ale ten svojí střelu z hranice vápna namířil těsně vedle domácí svatyně. Další šance přišla za pár minut, Zítkovu střelu domácí brankář neudržel, ale Bublík před odkrytou brankou trefil pouze tyč. Při třetí šanci jsme se už radovali. Výborný pressing předvedl Vísner (nová posila v našich řadách), který vybojoval na útočné polovině míč a vyslal Zítka, který se tváří v tvář domácímu brankáři tentokrát nemýlil a vedli jsme tak 1:0. Poté tempo z naší strany trochu opadlo, zbytečně jsme ztráceli balony a toho mohl využít soupeř, ale propadlý centr na zadní tyč skvěle zlikvidoval brankář Kalčík. V úplném závěru poločasu jsme se ke slovu dostali opět my, Zítek obešel domácího stopera, ale svou střelu namířil opět těsně vedle.

 

Bolevec po přestávce ještě přidal

Do druhého poločasu jsme chtěli vstoupit podobně jako do toho prvního, to znamená poctivě bránit a využívat brejkových situací. Hned první vyšla dokonale, Hibler vyslal po lajně Zítka, který si všiml nabíhajícího Pelnáře a ten již neměl problém trefit poloodkrytou branku domácích - 2:0. O pár minut později bylo ještě veseleji, po lajně tentokrát pláchl Šnaider, krásně našel pod sebe Zítka, který z jedničky na bližší tyč překonal domácího brankáře, ten si na míč sice sáhl, ale nedokázal ho vytěsnit. Tyto dva rychlé góly zlomily odpor domácích a utkání se tak již víceméně dohrávalo. Ke konci se navíc musel poroučet do sprch jeden z domácích hráčů, který fauloval unikajícího Pelnáře. Zápas tedy skončil výsledkem 3:0.



Ohlasy k zápasu



SSC Bolevec
Martin Zítek: Na úvod jara nás čekal nepříjemný soupeř z Černic. Nechtěli jsme hrát nějaký hurá fotbal, spíše jsme vyčkávali a čekali na chyby soupeře. Ty postupně přicházeli a jednu z nich jsme dokázali potrestat. Nás pak podržel brankář Kalčík, který zlikvidoval propadlý centr. Druhý poločas vrhly Černice všechny síly do útoku a to byla voda na náš mlýn, dvě brejkové situace jsme dokázali zužitkovat a zajistit si tak pohodlný náskok. Jsme rádi, že se nám vstup do jara povedl a doufáme, že tak budeme pokračovat.



Sestavy


TJ Sokol Plzeň - Černice
Z. Daněk ml. [-] - O. Marušinec [-] , M. Chvojka [-] , J. Nedvěd [-] , M. Pinc [-] - F. Švejda [-] , D. Šádek [-] , J. Mastný [-] - M. Trnka [-] (71. K. Zeliński [-] ) , M. Laibl [-] (78. P. Mlnařík [-] ) - L. Táborský [-] (64. R. Kozák [-] )

SSC Bolevec
V. Kalčík [-] - M. Zítek [-] (80. J. Thomayer ml. [-] ) , M. Vísner [-] , L. Ficu [-] (69. P. Greif [-] ) , O. Šnaider [-] , J. Šanoba [-] , J. Hibler [-] , M. Soukup [-] , D. Humpál [-] , M. Pelnář [-] (86. L. Běl [-] ) , M. Bublík [-]

ŽK: 19. M. Chvojka , 47. J. Nedvěd , 56. M. Pinc - 5. M. Bublík , 9. L. Ficu . ČK: 82. M. Pinc .
Počet diváků: 30. Rozhodčí: Valenta Martin - ŠÁLKOVÁ Helena, FANFULE Ladislav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.