2:3
(0:2)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.03.2018 14:30

16.kolo, Plzeňský | 1.A třída , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Nepomuk si ze Zruče odvezl všechny body


Branky


63. K. Kazda , 64. K. Kazda - 15. T. Knapp , 29. T. Knapp , 72. J. Kalabza
0

V prvním jarním kole do Zruče zavítal soupeř z Nepomuku. Hrálo se na hřišti s umělým povrchem, které má menší rozměry a proto se dal očekávat zápas plný soubojů.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V prvním poločase kralovali hosté

Rozhodčí od první minuty pouštěl tvrdou hru, plnou zákroků, které by se normálně asi pískaly. S tímto se lépe vyrovnali Nepomučtí a po dvou chybách domácí obrany zaslouženě vedli 2:0. Nejdříve Tomas Knapp dostal po krásné akci Nepomuk do vedení. Další gól si Tomáš Knapp po autu vytvořil sám, kdy obehrál tři hráče Zruče a skóroval.

Domácí si vypracovali dvě velké šance, ale ani jednu se jim nepodařilo proměnit. V závěru poločasu měli domácí výhodu pokutového kopu po ruce hostujícího hráče ve vápně. Ale ani tentokrát se domácím nepodařilo proměnit.

Ve druhém poločase se hra vyrovnala

Na začátku druhého poločasu přišla gólová šance Nepomuku, ale útočník přestřelil. Zruč postupem času začala kontrolovat hru a vytvářela si šance.

Potom si obrana Nepomuku vybrala horší okamžiky, a po hrubých chybách Zruč vyrovnala. Nejprve po prohraném souboji dostal domácí hráč před brankáře a snížil na 2:1. Následně po míči rozhodčího domácí nenechali rozehrát Nepomuk, vystihli rozehravku a vyrovnali na 2:2.

Během pár minut tak díky dvěma gólům Karla Kazdy srovnali a velký tlak mohli dovršit otočkou na 3:2, to by ovšem Matěj Polák musel trefit z malého vápna odkrytou bránu. 

Zruč naopak inkasovala po přímém kopu z 18 metrů. Zeď nadskočila a ještě tečovala míč, který šel pod ní. Na tento gól už domácí zareagovat nedokázali.

Vyrovnaný zápas tak skončil výhrou hostů v poměru 3:2



Ohlasy k zápasu


TJ Zruč
Matěj Polák: Nepomuku gratulujeme a my se tuhle ztrátu budeme snažit odčinit hned v příštím kole v Žichovicích, kde nás zřejmě čeká další bojovné utkání. Každý z nás už vyhlíží lepší počasí a terény, aby se mohlo hrát na přírodní trávě.

FK Nepomuk
Eduard Baran: Zápas byl velmi vyrovnaný a vyhrál šťastnější tým.



Sestavy


TJ Zruč
V. Klik [-] - - O. Mašek [-] , A. Král [-] , J. Kohout [-] - M. Polák [-] , K. Kazda [-] - D. Král [-] , F. Korelus [-] (87. V. Pavel [-] ) , V. Tobrman [-] , M. Fryček [-] (84. T. Valenta [-] ) , P. Hucl [-] (23. P. Korous [-] )

FK Nepomuk
M. Baroch [-] - M. Kašpar [-] (77. J. Vosyka [-] ) , M. Březák [-] , T. Knapp [-] (84. R. Rous [-] ) , J. Kalabza [-] , M. Baran [-] , J. Kozák [-] , L. Zajíc [-] (90. D. Šmíd [-] ) , M. Šafanda [-] , T. Voráček [-] , P. Panc [-]

ŽK: 30. J. Kohout , 83. A. Král - 33. T. Knapp , 39. P. Panc .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: Doksanský Tomáš - LIŠKUTÍN Antonín, SCHNEIDER Josef.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.