0:2
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

02.06.2018 14:00

28.kolo, Plzeňský | Krajský přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Lhota si komplikuje situaci


Branky


19

Zbytečná ztráta na domácím hřišti zamotala sestupové boje.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Šance ano, góly ne

Utkání, ve kterém Horní Bříza chtěla potvrdit roli favorita a sbírat další plusové body do tabulky a Lhota, která před tímto utkáním neměla 100 procentní jistotu záchrany a každý bod se tak hodil.

V 6. minutě sehrála Lhota roh nakrátko, do dobré pozice se dostal J. Horník, ale střela mu nesedla a mířila vysoko nad. V 10. minutě vybojoval míč J. Mašek, vystřelil a jeho zblokovaná střela se dostala k J. Pauknerovi. Jeho střela byla obráncem zblokována na roh. Ve 14. minutě se před brankářem L. Böhmem objevili J. Němeček a J. Paukner. Jejich nedomluvala ve vápně však pomohla L. Böhmovi, který míč ukryl do rukavic. V 18. minutě centroval do vápna P. Nový, V. Zavadil míč odhlavičkoval zpátky k P. Novému, který znovu vystřelil a J. Schimmer vyrazil míč na roh. Ve 23. minutě se do zakončení dostal D. Křížek, ale branku minul. Ve 30. minutě se do šance dostala Bříza, když J. Mašek nahrál do lajny na M. Macháčka, ten nacentroval do vápna na J. Pauknera, který v souboji s J. Záhrobským ve výskoku míč těsně netrefil. Ve 39. minutě vybojoval na naší polovině míč P. Chocholatý, nahrál na M. Macháčka. Proběhla pěkná kombinace s dalšími spoluhráči A. Lavičkou a J. Němečkem. J. Němeček nahrál do koncovky J. Maškovi. Jeho střela byla zblokována zpátky k němu. Druhý pokus prošel jen těsně vedle branky. Ve 43. minutě přišla tutovka HB. P. Chocholatý našel dobrou přihrávkou M. Macháčka, který vyslal střelu na zadní tyč a ta jen těsně prošla kolem tyče. Ve 45. minutě měli tutovku i lhotští, ale J. Schimmer ji pohotovým zákrokem zneškodil. Do kabin se tak odcházelo za nerozhodného stavu a na gólové šance 1:1. Bříza byla po celý první poločas lepším týmem a šla si za svým, i když herně to nebyla žádná paráda. 

Bříza v laufu

Do druhého poločasu Lhota vstoupila o něco lépe, ale zakončení se nijak nevedlo. V 57. minutě ztráta míče Lhoty na půlce, když míč vybojoval M. Zavadil, prošel přes hráče, ale střela mu nesedla a skončila mimo branku. V 62. minutě vybojoval míč V. Klokan, přihrávkou našel Z. Černého, který pálil vedle. V 64. minutě rychlý brejk HB na jejímž začátku byl A. Lavička, který nahrál na J. Maška. Střelu vypálil pouze do brankáře L. Böhma, který ji nechytl, ale pouze vyrazil před sebe, kde čekal dobře postavený J. Sedlecký a míč uklidil k tyči za L. Böhmova záda. V 72. minutě měla Lhota štěstí, když jen několik cm před velkým vápnem fauloval P. Nový M. Zavadila. Hráč Lhoty tak správně obdržel žlutou kartu. V 75. minutě vytáhl jedovatou střelu T. Štveráka J. Schimmer. V 80. minutě po akci Lhoty skončil na zemi T. Štverák v pokutovém území. Rozhodčí Rubáš ukázal na pokutový kop. Hostující hráči i lavička protestovala jelikož bylo dobře patrné, že hráč faulován nebyl. Nebylo to nic marné a rozhodčí si stál za svým tvrzením. Gesto fair play poté předvedl T. Štverák, který přišel za rozhodčím, že faulován nebyl. Penalta byla odvolána a T. Štverák sklidil potlesk. V 88. minutě vybojoval míč na půli hřiště M. Macháček, nahrál do lajny na rozběhnutého A. Lavičku. Ten nacentroval do velkého vápna, kam nabíhal J. Mašek. Z první trefil míč do šibenice a brankáři L. Böhmovi nedal vůbec šanci. O utkání tam bylo rozhodnuto.

 

Za reportáž děkujeme Lucii Sedláčkové.



Sestavy


TJ Sokol Lhota
L. Böhm [-] - Z. Černý [-] , J. Záhrobský [-] , Z. Paul [-] (75. J. Langer [-] ) , T. Štverák [-] , M. Varga [-] , O. Kotrnoch [-] , P. Nový [-] , V. Klokan [-] (83. J. Kraus [-] ) , J. Horník [-] , D. Křížek [-]

SK Horní Bříza
J. Schimmer [-] - R. Šimice [-] , V. Zavadil [-] , A. Lavička [-] , S. Rous [-] - P. Chocholatý [-] (68. K. Příhoda [-] ) , M. Macháček [-] , J. Němeček [-] (46. J. Sedlecký [-] ) , M. Zavadil [-] - J. Mašek [-] , J. Paukner [-] (46. J. Kraček [-] )

ŽK: 8. V. Klokan , 72. P. Nový .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: Rubáš Jaroslav - KŘEN Jiří, VOCELKA Milan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Hráč, Zpravodaj, Fotograf - SK Horní Bříza | Plzeňský | Plzeň - Sever

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza