3:2p.
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

20.05.2018 17:00

26.kolo, Plzeňský | Krajský přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

VIDEO: Hororový moment, nádherné gesto fair play a rozuzlení v penaltách!


Branky


19

To vše přinesl duel Lhoty proti Chotíkovu, který rozhodl až penaltový rozstřel. V tomto utkání jde ale o mnohem důležitější věci, než o výsledek.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Slepené branky

Utkání začalo ve velkém tempu, ale byli to Chotíkovští, kdo byl více na balónu a od úvodních minut si vytvářel více šancí. Tu první ještě Kučera zahodil, ve 25. minutě se ovšem k balónu dostal po přiťuknutí Kučery Jan Končal a přesným pokusem rozvlnil síť poprvé v utkání. Netrvalo to ale ani tři minuty a domácí mančaft se spolu s diváky mohl radovat z vyrovnání. K centru Kotrnocha se ve vápně vyšplhal Štverák a hlavičkou z bezprostřední blízkosti nedal Bejdák šanci. 

 

Do konce poločasu již branka nepadla a do šaten se mužstva vydala za nerozhodného stavu 1:1.

"To je frajer!"

Úvod druhé půle vyšel lépe domácím sokolům, kteří se po pěti minutách mohli těšit z vedení 2:1. Po centru do vápna došlo k nedorozumění v chotíkovské defenzivě a Jakub Záhrobský zblízka prostřelil Bejdáka po zemi.

 

Nejzajímavější moment utkání přišel o pár minut později. Lhota zahrávala rohový kop, po kterém se balón odrazil od brankové konstrukce na kopačky Chotíkova, jehož hráči balón odkopli pouze na soupeřovo polovinu. Zde se k míči s vědomím presinku dotírajícího Končala vydala dvojice stoper Šroubek - gólman Böhm, která o sobě ovšem očividně navzájem nevěděla a došlo k ošklivé srážce hlavami, po které šel chotíkovský Končal sám na zcela prázdnou branku. Následující moment ale utvořil slzu v oku i tomu nejzarytějšímu bručounovi. Mladík ve žlutém dresu se otočil k místu srážky, symbolicky zvedl ruku nad hlavu a balón poslal metr před brankovou čáru pouze do zámezí, za což si vysloužil obdiv jak všech přihlížejících, tak i protihráčů či sudího Bureše.

 

Oba aktéři srážky nakonec vyvázli z incidentu bez vážnějšího zranění. Všem lhotským funkcionářům se zajisté ulevilo při zprávě, že největší místní talent Šroubek má "pouze" otřes mozku a gólman Böhm vyvázl pouze s pěkným tetováním od houževnatého spoluhráče, když se mu právě Šroubek při srážce ve snaze zabrzdit svůj pohyb zakousl do hlavy.

 

Utkání poté díky vyrovnání Jakuba Vlka dospělo k penaltovému rozstřelu, ve kterém již byl na hřišti také donedávna hokejový reprezentant Jan Kovář v dresu Lhoty. A možná i toto štístko přineslo sokolům bod navíc. Ale upřímně - vzpomene si ještě za týden někdo na výsledek tohoto utkání? 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Lhota
Jakub Šroubek, talent domácích: "Utkání bylo vyrovnané, ale Chotíkov měl více ze hry. Nám se podařilo po inkasovaném gólu rychle vyrovnat a dokonce jsme šli do vedení. To je ale vše, co si pamatuju. (smích) Chtěl bych poděkovat Honzovi Končalovi za super gesto, klobouk dolů!"




Sestavy


TJ Sokol Lhota
L. Böhm [-] - T. Štverák [-] (91. V. Klokan [-] ) , M. Varga [-] , O. Kotrnoch [-] , J. Šroubek [-] (62. J. Kovář [-] ) , P. Nový [-] , J. Horník [-] , Z. Černý [-] , M. Křížek [-] (94. L. Novák [-] ) , D. Křížek [-] (93. J. Kraus [-] ) , J. Záhrobský [-]

FC Chotíkov 1932
D. Bejdák [-] - P. Zajíček [-] , M. Prais [-] (86. M. Kadlec [-] ) , J. Vlk [-] , K. Rozboud [-] , J. Pechler [-] (79. K. Schleis [-] ) , D. Míka [-] , P. Kučera [-] , J. Končal [-] , J. Kluska ml. [-] , A. Forman [-]

ŽK: 25. M. Varga - 38. J. Pechler , 56. J. Vlk , 90. A. Forman .
Počet diváků: 85. Rozhodčí: Bureš Jiří - LHOTÁK Luděk, BOGDAN Gabriel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Hráč, Zpravodaj, Fotograf - SK Horní Bříza | Plzeňský | Plzeň - Sever

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů