Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

12.05.2018 13:00

25.kolo, Plzeňský | Krajský přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Horní Bříza rozhodla v závěru prvního poločasu


18

Rapid sice brzy snížil, ale na vyrovnání už nedosáhl...

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Závěr patřil domácím barvám

Horní Bříza přivítala v sobotu už od 13:00 na svém hřišti Rapid Plzeň. Soupeře dělili v tabulce pouhé 4 body a čekal se vyrovnaný zápas. Na podzim jsme Rapid na jejich hřišti porazili se štěstím 1:0. V domácí sestavě bylo několik změn. Do branky trenér poslal místo J. Schimmera L. Šimandla. Stoper L. Janka dostal v minulém kole ČK a tak měl nucenou pauzu. Ze základu ještě chyběli bratři V. a M. Zavadilové, takže trenér povolal z B týmu F. Mornštajna a P. Filipa a na výpomoc přijel i V. Čermák, který přerušil svoji fotbalovou činnost.

 

V 5. minutě odkopával od branky P. Beke, F. Mornštajn míč netrefil a tak se k míči dostal D. Matějka, jehož střela šla vysoko nad branku. V 7. minutě zahrával J. Harmady roh. Centr do branky, mela v brankovišti a další roh pro Rapid, ten odhlavičkoval F. Mornštajn pouze k T. Keksteinovi, který vystřelil nad branku. V 16. minutě T. Frank vyslal lehkou střelu na P. Bekeho, který s ní neměl sebemenší problém. V 18. minutě se ke střele dostal D. Matějka, jeho střela byla zblokována a odrazila se k J. Harmadymu, který vystřelil. Míč se otřel o domácího obránce a Rapid se dožadoval penalty za ruku ve vápně, ale u rozhodčího Bogdana nepochodil.

 

Ve 27. minutě po faulu na J. Němečka zahrávaná standardka J. Sedleckým z 30 metrů. Jeho střela protáhla P. Bekeho, který zákrokem vyboxoval míč na roh. Ve 30. minutě se dostal k míči M. Macháček, prokličkoval mezi protihráči až do vápna, ale střela šla těsně vedle tyče a P. Beke se jen odhlédl. Ve 33. minutě se ke střele dostal D. Matějka. Střela prošla celým brankovištěm a těsně kolem tyče do autu. Ve 41. minutě se k míči dostal neúnavný M. Macháček, se štěstím se k němu míč 2x odrazil od protihráčů, mohl si navést míč, tak jak potřeboval a střelou po zemi dostal Břízu do vedení 1:0. Ve 44. minutě vyslal P. Beke dlouhý výkop na M. Čupalku. S. Rous míč proskočil. M. Čupalka už byl těsně před zakončením, ale naštěstí pro domácí mu míč z kopačky odkopl F. Mornštajn. V 45. minutě se na středu dostal k míči J. Mašek, nahrál na nabíhajícího P. Chocholatého, který střelou po zemi dokázal vstřelit druhou branku utkání a Bříza se tak těsně před hvizdem konce první půle dostala do dvoubrankového vedení.

 

Rapid skončil bez bodu

 

Ve 47. minutě našel J. Sedlecký dobře postaveného J. Maška, který si míč připravil a krásnou střelou prověřil P. Bekeho. V 50. minutě vybojoval míč na hranici vápna, vystřelil. Jeho střelu po zemi L. Šimandl nechytl, míč prošel za jeho zády až střed malého vápna, kde nikým nehlídán si naběhl L. Hajšman a neomylně umístil míč do prázdné branky a snížil na 1:2. V 57. minutě prošel s míčem před obránce M. Macháček, nahrál na J. Němečka, který se dostal do výborné pozice, ale té nevyužil a střela byla nakonec zblokována. V 60. minutě vyslal dlouhým nákopem J. Harmady M. Gesla do velké šance. Brankář L. Šimandl proti němu vyběhl. M. Gesl krásným lobem poslal přes brankáře a míč šel do branky. Už to vypadalo, že Rapidu se podařilo srovnat, ale S. Rousovi se povedlo míč ještě doběhnout a těsně před brankovou čárou jej vykopnout ve skluzu na roh. Centr J. Harmadyho L. Šimandl vyboxoval pouze k T. Keksteinovi, který vyslal nebezpečnou střelu.

 

 

 

V 63. minutě zahrával S. Rous standardku. Jeho centr našel J. Sedleckého, který hlavou dostal míč do vápna na M. Macháčka, který zakončil pouze do brankáře P. Bekeho. V 72. minutě se sám před L. Šimandlem objevil M. Čupalka. Tutovka Rapidu, ale L. Šimandl povedeným zákrokem mezi nohama míč se štěstím chytil. V 80. minutě si M. Macháček povodil soupeře a byl nakonec faulován. J. Kraček zahrával centr na M. Macháčka, který hlavičkoval vedle branky. V 82. minutě fauloval S. Rous unikajícího D. Tarhaje 15 metrů před vápnem. J. Harmady naštěstí strandardku nekopl dobře a míč skončil v autu. V 85. minutě nahrával M. Macháček J. Maškovi, ten šel sám na brankáře P. Bekeho a ten jeho střelu zlikvidoval.

 

 

Autor: Lucie Sedláčková



Sestavy


SK Horní Bříza
L. Šimandl [-] - F. Mornštajn [-] , T. Frank [-] , S. Rous [-] , A. Lavička [-] - P. Chocholatý [-] , J. Kraček [-] , M. Macháček [-] , J. Němeček [-] - J. Sedlecký [-] (65. T. Lomoz [-] ) , J. Mašek [-] (89. K. Příhoda [-] )

SK Rapid Plzeň
P. Beke [-] - M. Gesl [-] (89. T. Janoch [-] ) , D. Matějka [-] , J. Harmady [-] , M. Čupalka [-] , R. Klekner [-] , D. Tarhaj [-] , L. Hajšman [-] (86. P. Filipčík [-] ) , T. Keckstein [-] , P. Nový [-] , J. Šindelář [-]

ŽK: 82. S. Rous - 62. P. Beke , 66. M. Čupalka , 67. D. Tarhaj .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: BOGDAN Gabriel - MAROUŠEK Karel, PICEK Lukáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Zpravodaj, Fotograf - SK Horní Bříza | Plzeňský | Plzeň - Sever

Tip experta: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích