3:1
(1:1)
20. R. Kraus
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

05.05.2018 10:30

24.kolo, Plzeňský | Krajský přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Lhota porazila Holýšov, k výhře ji pomohl i hokejista Jan Kovář!


Branky


16

Lhota po třech porážkách zabrala! Na hřiště se jako střídající hráč dostal i jeden z nejlepších českých hokejistů současnosti, Jan Kovář.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté šli do vedení

Domácí do zápasu vstoupili s vervou. Hned v první minutě měl gól na kopačce Štverák, po odražení balonu na penaltu ale minul bránu z tutové pozice. Lhota rychle zaměstnala obranu soupeře i podruhé, i tentokrát Holýšov situaci ustál bez úhony. Domácí ale byli od úvodu jasně lepším celkem. Jenomže fotbal se ještě stále hraje na góly a ve 20. minutě se prosadil hostující celek!

 

Perfektní práci svého spoluhráče, který na sebe natáhl tři domácí z hráče, aby následně z rohu vápna dal míč před prázdnou bránu a Böhm neměl proti Krausově zakončení šanci. 0:1. Domácí zůstali jako opaření a málem byli potrestáni druhou brankou. Vargovi skočil špatně balón a holýšovský útočník šel sám na bránu, ale Šroubek ho na poslední chvíli čistě zastavil.

 

Ve 29. minutě bylo srovnáno. A to po rohovém kopu Horníka, který dopravil na místo určení Štverák. Se skóre 1:1 týmy odešly do šaten.

Štverák se trefil podruhé a jistil domácí výhru

 Do druhého poločasu domácí vstoupili stejně aktivně, ale první desetiminutovka přece jen přinesla vyrovnaný souboj bez větších příležitostí. Pak se ale domácí šance začaly rychle množit. Po odrazu míče střílel Zbyněk Černý z úrovně penalty, ale Horáček tasil výborný zákrok. V 59. minutě to bylo 2:1. Nový přihrál Černému a ten dal gól, když z pravé strany prostřelil brankáře. 

 

Na hřiště pak šel Jan Kovář, reprezentační hokejista, který ve Lhotě obvykle po sezóně nastupuje za B tým, tentokrát ale vypomohl áčku a předvedl dobrý výkon s množstvím vyhraných osobních soubojů. A pak Zbyněk Černý v 77. minutě našel krásným centrem z půlky na vápně osamoceného Štveráka, a ten uklidil míč do brany. 3:1. Pak už se nic moc nestalo a Lhota se tak dočkala po třech zápasech bez získaného bodu výhry.

 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Lhota
Jakub Šroubek: “Do zápasu jsme chtěli jít hodně aktivně a přenést výkon z minulého kola v Domažlicích. Hned v prvních 5 minutách jsme měli dvě tutové šance, ale bohužel jsme selhali. Naopak jsme dostali hloupý gól. Tým to ale naopak nakoplo a my jsme zaslouženě vyhráli.”




Sestavy


TJ Sokol Lhota
L. Böhm [-] - M. Varga [-] , P. Nový [-] , J. Šroubek [-] , J. Záhrobský [-] (57. J. Kovář [-] ) - T. Štverák [-] , J. Langer [-] (87. J. Fürbacher [-] ) , J. Horník [-] , Z. Černý [-] - O. Kotrnoch [-] , Z. Paul [-] (80. J. Kraus [-] )

FK Holýšov
V. Horáček [-] - P. Jeniš [-] , R. Kraus [-] , J. Vnouček [-] (75. J. Sedlák [-] ) , S. Staněk [-] , J. Valachovič [-] , J. Sušánka [-] , V. Kaas [-] , R. Baxa [-] , P. Trhlík [-] , D. Zavadil [-]

ŽK: 63. M. Varga .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: Bína Roman - BUREŠ Jiří, KŘEN Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Hráč, Zpravodaj, Fotograf - SK Horní Bříza | Plzeňský | Plzeň - Sever

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip experta: výhra domácích