Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

06.05.2018 15:00

24.kolo, Plzeňský | Krajský přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Áčko Horní Břízy deklasovalo Nýrsko a připsalo si další veledůležité body, zápas rozhodly čtyři minuty ve druhém poločase


18

Horní Bříza uspěla v Nýrsku.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Zavadil otevřel skóre

Hostující áčko čekalo důležité utkání proti Nýrsku, s kterým dosud neměli úplně dobrou bilanci. Nýrsko se před tímto utkáním nacházelo jen o dva body za hosty. Od úvodních minut měli míč na kopačkách břízští hráči, ale ani jeden z týmů se k ohrožení branky nedostal. Až v 7. minutě zahrávali domácí standardku 20 m před vápnem. T. György nacentroval míč do vápna, který J. Schimmer vyboxoval. Ve 13. minutě zakombinovali A. Lavička s J. Kračkem, následovala lehká střela, kterou se podařilo pokrýt nýrskému obránci, ten chtěl odkopnout do bezpečí, ale J. Mašek ztečoval odkop, který se dostal k J. Kračkovi a ten z první vystřelil nad branku.

 

Ve 21. minutě vybojoval míč J. Paukner, nacentroval do vápna, kde byl připravený J. Mašek, ten míč sklepl k M. Zavadilovi, který zakončil po zemi k tyči a vstřelil úvodní gól utkání. Ve 28. minutě se dostal k míči J. Paukner, přihrával do vápna na nabíhajícího J. Maška, který ale na balon nedošáhl, ten však prošel až na V. Zavadila, který vyslal střelu nad. Ve 33. minutě se ke střele odhodlal J. Pavlík, ale nebezpečí pro J. Schimmera nepřinesla. Ve 37. minutě zatáhl míč po lajně J. Mašek, nacentroval míč do vápna, kde stál M. Zavadil, tomu se však míč zamotal pod nohama. Brankář J. Moravec toho využil a míč si stáhl k sobě. První poločas skončil těsným náskokem pro Břízu. Hosté v něm rozhodně byli co se týče šancí lepším týmem, ale branku se jim povedlo vstřelit pouze jednu. 

Červené karty na obě strany

Do druhého poločasu vstoupily oba týmy namotivované. V úvodních minutách se Nýrsko dostalo do tlaku a hosté se bránili pouze odkopy. V 50. minutě nacentroval M. Brož do vápna, kde si míč našel kapitán T. Györy a jeho střela šla těsně na branku. V 52. minutě přišel zlom v utkání, kdy oba kapitáni dostali červenou kartu – T. Györy (hrubé nesportovní chování) a L. Janka (pohoršující výrok). Pro oba týmy se tak nic nezměnilo a pokračovaly akorát o deseti hráčích.

 

S touto situací se však výborně popasovali břízští hráči. O minutu později se dostal k míči P. Chocholatý, který utíkal s míčem po lajně, našel J. Maška, který obstřelil brankáře J. Moravce. V 56. minutě už to bylo o 3 branky, když se k odraženému míči dostal M. Macháček a v zakončení se nemýlil. Hostující lavička se ani nestačila doradovat z třetího gólu a už mohla slavit čtvrtý. V 57. minutě dostal míč za obranu J. Paukner a nekompromisně zakončil pod břevno.

 

Po téhle čtyřminutovce už se domácí nedokázali oklepat a Bříza se tak snadno dostávala do zakončení. Ať už to byly střely M. Maška, J. Pauknera nebo P. Chocholatého. Čtyřgólové vedení přineslo klid na kopačky a tak si hostující kluci fotbal užívali a tak trochu zapomínali na kvalitní bránění. To úplně tak nevadilo. V 69. minutě vyslali břízští střelu na gólmana, ten jí vyrazil pouze na M. Zavadila, který však našel P. Chocholatého, který míč uklidil do branky.

 

V 85. minutě se čestný gól podařil vstřelit domácím, když se dokázal prosadit střídající mladíček M. Trumpeš. V 89. minutě dostal krásnou přihrávku P. Chocholatý. Střídající brankář M. Toul vyběhl a P. Chocholatý ho dokázal přelobovat a vstřelit tak svůj druhý gól zápasu.

 

Autor: Lucie Sedláčková

 

 



Ohlasy k zápasu



SK Horní Bříza
Lucie Sedáčková (vedoucí mužstva): Důležité utkání, jelikož v předchozích zápasech se nám proti Nýrsku nedařilo a ještě nám chybělo několik hráčů a tak jsme na zápas jeli pouze s 12 hráči do pole a dvěma gólmany. V utkání rozhodně rozhodla situace z 52. minuty, kdy kapitáni T. György a L. Janka dostali červené karty. Domácí tuhle situaci vůbec nezvládli a nám se během čtyř minut podařilo vstřelit 3 branky, které domácí položili a nás ještě více nakopli. Kluci předvedli výborný týmový výkon. Konečně se nám po delší době dařilo v zakončení. Jen jediné mínus zápasu je ČK L. Janky, který nám bude nějaký ten zápas určitě chybět.



Sestavy


FK Okula Nýrsko
J. Moravec [-] (69. M. Toul [-] ) - M. Brož [-] , J. Lužný [-] , T. Valenta [-] , A. Antonovics [-] (66. D. Šnour [-] ) , K. Kalivoda ml. [-] , T. György [-] , M. Bastl [-] (58. M. Valenta [-] ) , J. Kopřiva [-] , D. Kotlan [-] (63. F. Kolář [-] ) , J. Pavlík [-] (57. M. Trumpeš [-] )

SK Horní Bříza
J. Schimmer [-] - L. Janka [-] , S. Rous [-] , A. Lavička [-] , V. Zavadil [-] - M. Zavadil [-] , M. Macháček [-] , P. Chocholatý [-] , J. Kraček [-] - J. Paukner [-] , J. Mašek [-] (66. T. Frank [-] )

ŽK: 18. A. Antonovics , 29. M. Bastl , 89. J. Kopřiva - 82. A. Lavička . ČK: 52. T. György - 52. L. Janka .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: BOGDAN Gabriel - SCHNEIDER Josef, PICEK Lukáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: remíza

Hráč, Zpravodaj, Fotograf - SK Horní Bříza | Plzeňský | Plzeň - Sever

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip experta: výhra domácích