5:0
(2:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

21.04.2018 17:00

22.kolo, Plzeňský | Krajský přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Stříbro nadělilo Lubům bůra


Branky


23. J. Voráč (vl.) , 34. G. Lanfranchi , 48. A. Kohut , 54. G. Lanfranchi , 86. T. Bůžek
23

Pět branek v lubské síti znamená jasné tři body pro Baník.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vše načala vlastní branka

Baník se za slunného sobotního odpoledne vybavil přesnou střeleckou muškou, rychlýma nohama a solidní návštěvou, a tento trojlístek se zapříčinil o vysokou výhru nad soupeřem z Lub, kterému se poslední kola vůbec nedaří a boj o záchranu do posledních kol se mu nejspíše nevyhne.

Na první branku si 120 diváků muselo počkat do 23. minuty, kdy se domácímu mančaftu podařila jedna z mnoha kombinací v zápase, na jejímž konci ale překvapivě nebyl žádný domácí hráč, ale pouze lubský Jan Voráč, který si balón nešťastně nasměroval přímo do vlastní sítě. Do konce poločasu se navíc do téže branky trefil ještě Lanfranchi a spokojení baníkovští hráči se do kabin odebrali za stavu 2:0.

Kanonáda

Nepříjemné dusno příliš nepřálo běhavému fotbalu, ovšem ani osobní souboje, ve kterých Start vždy vynikal, tentokrát nevycházely podle představ a ve 48. minutě se právě po jednom takovém prohraném souboji do šance dostal Adam Kohut a nezaváhal. Pět minut nato se navíc podruhé v utkání prosadil útočník exotického jména, Giuseppe Lanfranchi, a o vítězi bylo rozhodnuto. 

Největší šanci hostů na skórování zahodil ve druhé půli jiný internacionál, Jerome Cole, který byl jinak po zbytek utkání odříznut od ofenzivních choutek. V samotném závěru se navíc prosadil i střídající Bůžek, který prokázal svůj čich na branky a završil na konečných 5:0.



Sestavy


TJ Baník Stříbro
Č. Dostál [-] - O. Pavlas [-] , R. Dyk [-] (71. J. Eliáš [-] ) , A. Kohut [-] (64. A. Mikulovský [-] ) , G. Lanfranchi [-] , T. Mráček [-] , P. Šmídl [-] (58. T. Bůžek [-] ) , D. Tůma [-] , P. Demjan [-] (84. L. Pleško [-] ) , J. Korynta [-] , R. Hřebík [-]

TJ Start Luby
J. Kalaš [-] - F. Sýkora [-] , M. Vejskal [-] , R. Švec [-] , K. Křížek [-] (76. J. Skýpala [-] ) - J. Voráč [-] (71. Z. Rückl [-] ) , V. Koželuh [-] (16. D. Raišl [-] ) , P. Čipera [-] , V. Mańas [-] (76. M. Pivoňka [-] ) - J. Cole [-] , M. Šůs [-] (46. J. Rašek [-] ) -

ŽK: 83. A. Mikulovský - 20. F. Sýkora .
Počet diváků: 120. Rozhodčí: Lhoták Luděk - HAVRÁNEK Martin, VOLF Michal.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Zpravodaj, Fotograf - SK Horní Bříza | Plzeňský | Plzeň - Sever

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip experta: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích