2:1p.
(0:0)
53. K. Kýček (p.)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.04.2018 16:30

20.kolo, Plzeňský | Krajský přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Slavia padla v penaltovém rozstřelu


Branky


74. O. Pavlas - 53. K. Kýček (p.)
20

Stříbro po výborném výkonu Dolejše v brance bere dva body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Půle bez šancí

Utkání dvou týmů prezentujících se ofenzivním pojetím hry předpovídal atraktivní podívanou s mnoha šancemi na obou stranách. První poločas ovšem tento předpoklad příliš nenaplňoval. Zápas se odvíjel po většinou ve středu hřiště a i když bylo domácí Stříbro týmem, který měl míč častěji na svých kopačkách, k žádné velké šanci během první pětačtyřicetiminutovky bohužel nedošlo, a do kabin se tak šlo za nerozhodného stavu 0:0.

Rozuzlení až v rozstřelu

To druhý poločas měl pro oko diváka mnohem zajímavější scénář. A na první branku se nemuselo ani dlouho čekat. Po standardní situaci zahrál nechtěně, leč nedovoleně rukou ve vápně Tůma a Vejprnice šly do vedení po penaltě, které se ujal střídající mladík Kýček.

Baník poté vrhl síly do útoku a odměna byla na světě, když se po standardní situaci ve vápně nejlépě zorientoval rovněž střídající Pavlas a poskakující míč dorazil do odkryté branky. A domácí mohli jít dokonce do vedení, když se do samostatného úniku dostal Šmídl, ovšem jeho nepovedený lob se odrazil zpět do hřiště, odkud se mladý baníkovský talent pokusil o efektivní nůžky, po kterých ovšem míč skončil na hostující brankou. 

Vejprnice se rovněž nevzdávaly, ovšem jejich akce končily na ve velké formě chytajícím Dolejšovi, který byl jako skála. V samotném závěru ještě mohl utkání v řádné hrací době ukončin hlavičkující Demjan, ale míč si cestu do sítě nenašel.

Pokutové kopy pak rozhodly o tom, že důležitý bod navíc si po dvou chycených penaltách gólmanem Dolejšem nechá doma Stříbro.



Ohlasy k zápasu


TJ Baník Stříbro
Jakub Eliáš, trenér domácích: "V prvním poločase jsme byli aktivnější, ale žádnou velkou šanci to nepřineslo. Druhý poločas byl podobný až do prvního gólu, po kterém jsme vyrovnali. Zápas rozhodly až penalty, kde nás podržel podobně jako v průběhu utkání gólman Dolejš."




Sestavy


TJ Baník Stříbro
L. Dolejš [-] - T. Bůžek [-] , A. Kohut [-] , G. Lanfranchi [-] (79. K. Blažek [-] ) , R. Dyk [-] , T. Mráček [-] , P. Šmídl [-] , D. Tůma [-] (67. O. Pavlas [-] ) , P. Demjan [-] , J. Korynta [-] , R. Hřebík [-]

SK Slavia Vejprnice
D. Faltus [-] - F. Heindl [-] (79. T. Lhotka [-] ) , L. Paul [-] , P. Davídek [-] , D. Svoboda [-] (88. D. Křen [-] ) , R. Křen [-] (36. K. Kýček [-] ) , A. Kolář [-] (74. P. Bárta [-] ) , L. Rauch [-] , Š. Havránek [-] , P. Ženíšek [-] , V. Puhlovský [-]

ŽK: P. Šmídl , 52. D. Tůma , 90. J. Korynta - 56. D. Svoboda , 86. T. Lhotka .
Počet diváků: 117. Rozhodčí: HAVRÁNEK Martin - RUDA Daniel, PICEK Lukáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip experta: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Hráč, Zpravodaj, Fotograf - SK Horní Bříza | Plzeňský | Plzeň - Sever

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích