4:0
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

30.03.2018 16:00

19.kolo, Plzeňský | Krajský přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Chotíkov prolomil střeleckou smůlu


Branky


37. D. Míka (p.) , 41. J. Kluska ml. , 64. J. Kluska ml. , 78. P. Kučera
0

Sušice nedokázala navázat na dobré jarní výkony a z Chotíkova jede bez bodů.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Kučera řádil

Úvod jara nezastihl Chotíkov v optimální formě a především dva zápasy bez vstřeleného gólu dělaly kouči Nyklesovi vrásky na čele. První jarní zápas tak mohl být dobrým odrazovým můstkem k lepším zítřkům, na chotíkovský trávník ovšem přijela na jaře dobře hrající Sušice a dle papírových předpokladů se tak dal čekat vyrovnaný zápas.

To se ovšem v průběhu utkání nenaplnilo. Domácí tým si dokázal v prvním poločase utvořit souvislý tlak, ze kterého se nejdříve snažil využít na křídle aktivní Rozboud, ale jeho průniky vždy zastavila nepřesná finální fáze. Po několika nepřesnostech se však ve vápně ocitl Kučera, který byl sražen k zemi a výhodu pokutového kopu s přehledem sobě vlastním využil kapitán David Míka. 

Do poločasového hvizdu se ještě na levém křídle dobře prokličkoval agilní Kučera a posadil načechraný balón na hlavu obránce Klusky, který se nemýlil a poslal svůj tým do dvoubrankového vedení.

 

Nebylo o čem

Druhá pětačtyřicetiminutovka již plně patřila domácím. Ti svého soupeře pouštěli do šancí jen sporadicky, jako z kraje půle neúnavného Vargu, jenž se ovšem po brejkové situaci prosadit nedokázal. A tak se skóre měnilo již potřetí na opačné straně. Po zmatku v sušické obraně využil skrumáže před brankou opět Kluska a procpal míč za záda Gilla, který nestihl včasně reagovat.

Utkání symbolicky zakončil nejlepší hráč zápasu, Petr Kučera, který si z hranice vápna přichystal balón a krásnou střelou završil na konečných 4:0. Když totiž v závěru utkání spálil další brankovou příležitost Rozboud, ukončil sudí Křen toto jednoznačné utkání ze strany chotíkovského mančaftu.



Ohlasy k zápasu


FC Chotíkov 1932
Petr Nykles, trenér domácích: "Sušice byla ve formě, my jsme naopak jaro nezačali nejlépe a v prvním jarním zápase jsme to chtěli zlomit. Po úvodních minutách jsme se dostali do tlaku, který jsme dokázali využít. Do poločasu jsme se trefili dvakrát, což nám hodně pomohlo a druhá půle již byla plně v naší režii."




Sestavy


FC Chotíkov 1932
D. Bejdák [-] - K. Schleis [-] (78. J. Krásl [-] ) , K. Rozboud [-] (89. M. Prais [-] ) , M. Prais [-] , J. Pechler [-] , M. Míka [-] (33. M. Kadlec [-] ) , D. Míka [-] , P. Kučera [-] , J. Kluska ml. [-] , J. Vlk [-] , A. Forman [-]

TJ Sušice
K. Gill [-] - J. Králík [-] (88. T. Vichr [-] ) , J. Čanecký [-] , P. Hubáček [-] , D. Vašák [-] (73. M. Kramár [-] ) , I. Varga [-] , T. Klíma [-] , M. Vrhel [-] , J. Skuhra [-] , L. Kodýdek [-] , P. Hubáček [-] (69. M. Halas [-] )

ŽK: 68. D. Vašák .
Počet diváků: 85. Rozhodčí: Křen Jiří - MAROUŠEK Karel, FRGAL Lukáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.