2:1
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

31.03.2018 16:00

19.kolo, Plzeňský | Krajský přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Žihle se postarala o největší překvapení kola


Branky


0

Slavoj předvedl velmi dobrý týmový výkon a po výhře 2:1 bere všechny tři body proti Rokycanům, které se nadále trápí.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Nečekaně vyrovnané utkání

O velkém tápání Rokycan v prozatimním průběhu jarní části sezóny toho bylo napsáno a namluveno již dost, ale ani největší pesimista nevěřil tomu, že by se po podzimu druhý celek tabulky mohl s bodovým přídělem rozloučit i na půdě Žihle, která se pohybuje v sestupových vodách. 

Zlý sen pro hosty se ovšem stal realitou. Žihle podle předpokladů využila možnost sehrát zápas na své rozměry malé umělce, která pohledné hře příliš neprospívá, a do úvodu utkání se opřela s notnou vervou. Po úvodní šanci Romanovskyyho to vypadalo, že již míč skončí v brance, ale rokycanská obrana dokázala se štěstím dráhu míče překřížit a pokus na poslední chvíli zblokovat. Na druhé straně se zastřeloval Černý, ale jeho pověstná muška tentokrát nejspíše zůstala doma pod peřinou. 

Po půlhodině ale přecijen Rokycany šly do vedení, to když se po rychle rozehrané standardní situaci nejlépe zorientoval Aubrecht a poslal celou žihelskou obranu na párek.

Do poločasu ale bylo vyrovnáno. Romanovskyy před vápnem udělal dva protihráče a přiťukl do běhu Brožovi, který zavěsil pod břevno.

Šok pro hosty

Žihle zřejmě ucítila, že, slovy klasika, dneska by to šlo, a do druhé půle vstoupila s notnou dávkou energie, která dělala Rokycanům problémy. Svou šanci ovšem postupně zahodil jak Krofta, tak i Romanovskyy s Bláhou, a tak mohl na druhé straně rozhodnout Debelis či Aubrecht, ale obě branky jakoby byly začarované a rozhodující gól ne a ne přijít.  

Domácí diváci se dočkali až v 77. minutě. Rokycany pokazily rozehrávku a Brož vysunul za obranu Vukliševiče. Hostující obrana se ovšem pomýlila v úsudku a s vedomím, že se jedná o ofsajdové postavení, jakoby přestala hrát. Toho Vukliševič naplno využil, hlavou si přehodil vyběhnutého Špirocha a do prázdné branky vystřelil Žihli veledůležité tři body v boji o záchranu.



Sestavy


TJ Slavoj Žihle
J. Bláha [-] - R. Worzischek [-] , S. Peterka [-] , J. Brož [-] , L. Rázek [-] , S. Bláha [-] , T. Krofta [-] , Z. Vukliševič [-] , F. Půta [-] , T. Rambousek [-] , M. Romanovskyy [-]

FC Rokycany
M. Špiroch [-] - L. Aubrecht [-] , M. Ineman [-] , J. Procházka [-] - M. Debellis [-] , J. Ječmen [-] , J. Vaščák [-] , K. Vileta [-] , M. Černý [-] , L. Filipec [-] - P. Aubrecht [-] -

ŽK: 51. S. Peterka , 56. T. Rambousek - 51. J. Procházka , 52. J. Vaščák .
Počet diváků: 53. Rozhodčí: Kříž Lukáš - MAROUŠEK Karel, FILLINGER Miloš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.