0:1p.
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

25.03.2018 15:00

18.kolo, Plzeňský | Krajský přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: V Domažlicích rozhodovaly penalty


Branky


0

Bezbrankovou remízou skončil duel Benfiky s Břízou.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Šancí bylo dost

Hned v první minutě se dostal k míči hostující Kraček, který střelou z úhlu pouze trefil boční síť. V 9. minutě zahrávali domácí roh. Nadvakrát musel míč odvracet S. Rous. Několik dalších minut se domažličtí hráči usadili na půlce soupeře a Bříza se musela bránit. V 19. minutě rychlý brejk po ose D. Sedlák - V. Zavadil a J. Kraček, ten však svoji šanci zazdil. Přišla další akce, kdy M. Macháček prošel přes dva obránce až do vápna, jenže střela našla pouze náručí brankáře A. Brataniče. Ve 26. minutě se k lehké střele dostal P. Kadlec, J. Schimmer bez problému střelu pokryl. Ve 29. minutě se dostali do šance domácí, když centrovaný míč netrefil S. Rous, brankář J. Schimmer nepokryl. Míč tak propadl za jeho záda, kde naštěstí stál D. Sedlák, který míč před útočníkem odkopl do bezpečí. Domažličtí hráči se dostávali do ohrožení branky především ze standardních situací, na které trenér M. Löffelman hráče před zápasem upozorňoval. Do konce poločasu už k vyloženému ohrožení nedošlo a do kabin se odcházelo za nerozhodného stavu.

Ani druhý poločas branku nepřinesl

Ve 49. minutě se ke střele dostali domácí. Ztečovanou střelu však J. Schimmer chytl. V 54. minutě nacentroval L. Roubal do vápna, kde L. Janka míč odvrátil. V tomto úseku hry docházelo k řadě nepřesností na obou stranách bez gólové šance. V 66. minutě prokličkoval J. Kraček do vápna, kde jeho střela byla zblokována na roh. V 69. minutě náš Usian Bolt A. Lavička nastartoval motory přešel přes celou polovinu soupeřova hřiště, kde ho žádný z hráčů nezastavil. Bohužel v koncovce si míč ukopl a gólman si míč pohlídal. V 78. minutě zahrávali Domažlice roh, J. Schimmerovi míč vypadl z rukavic, ale "naštěstí" pouze na roh. V 80. minutě se do šance dostal M. Zavadil, který vybojoval míč, D. Sedlák nacentroval míč do vápna, kde se k míči dostal J. Kraček, ale střela byla mimo.

 

Rozhodovat tak musely až pokutové kopy, ve kterých díky zaváhání Lucáka s Buršíkem urvala Bříza cenný bod navíc.



Ohlasy k zápasu



SK Horní Bříza
Lucie Sedláčková, vedoucí hostů: "Máme za sebou dva těžké zápasy a pět bodů, proto u nás panuje spokojenost. Vytvořili jsme si řadu gólových šancí a mohli vítězství strhnout na svoji stranu, to se nám však nepodařilo. Domažlice byli hodně nebezpečné hlavně ze standardních situací, které jsme si dokázali pohlídat a dovést zápas alespoň na penalty. V těch nás podržel brankář Schimmer a díky úspěšným střelcům a jeho chycené penaltě jsme si připsali plusový bod."



Sestavy


TJ Jiskra Domažlice B
A. Bratanič [-] - J. Korelus [-] (24. M. Pavlíček [-] ) , T. Sova [-] , P. Kadlec [-] (73. M. Buršík [-] ) , O. Černý [-] , L. Roubal [-] , M. Hojda [-] , M. Lucák [-] , T. Korelus [-] , J. Kubr [-] , L. Waldmann [-]

SK Horní Bříza
J. Schimmer [-] - V. Zavadil [-] , L. Janka [-] , S. Rous [-] - J. Kraček [-] , D. Sedlák [-] , M. Macháček [-] , A. Lavička [-] - M. Zavadil [-] , J. Sedlecký [-] (61. J. Němeček [-] ) , P. Chocholatý [-] (76. T. Lomoz [-] )

ŽK: 40. P. Kadlec - 8. L. Janka .
Počet diváků: 108. Rozhodčí: Bína Roman - MAZÁN Jan, JAKŠ Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.