Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

24.03.2018 15:00

18.kolo, Plzeňský | Krajský přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Tachov pokračuje na vítězné vlně


0

Mimořádnou formu vedoucího celku soutěže tentokrát poznal celek Rapidu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V režii domácích

Velmi solidní návštěvu přílákalo sobotní jarní počasí na tachovský svatostánek, kde domácí klub přivítal hosty z Plzně. Ti se ne a ne dostat do formy a zápas proti dosavadnímu lídrovi soutěže na tom dle papírových předpokladů ani neměl nic změnit.

A opravdu. Balón od úvodního hvizdu patřil hráčům v červených dresech, kteří doslova bušili do pevné rapidské obrany, která se bránila seč mohla. První šanci domácích v podobě tvrdé střely Knakala ze třiceti metrů ještě Beke zlikvidoval, o tři minuty později již kaptiuloval. Bydžovský ve vápně vybojoval míč pro Kořínka, jehož nepříliš tvrdá střela prošla pod tělem Bekeho až do sítě. Další branku přidal ve 25. minutě Folejtar, jehož centr do vápna propadl klubkem hráčů až do branky překvapeného Bekeho.

Do konce poločasu se jště mezi střelce zapsal kanonýr Bydžovský, jenž ve vápně okradl Tarhaje a v pádu poslal míč za brankovou čáru.

 

Exhibice

Hosté ve druhém poločasu nedokázali nahodit zadřený motor a domácí tým si na hřišti jako již poněkolikáte v sezóně dělal doslova co chtěl. Velkou šanci zahodil například střídající Žemlička, jehož střela byla zblokována, nebo Bydžovský, který opět využil své velké síle při přetlačované ve vápně, v rozhodujícím momentu mu ovšem balón utekl k soupeřovým kopačkám. 

Zavěsit dokázal naopak střídající Skopový, který využil přistrčení od Rudy a po zemi zvýšil již na 4:0. Poslední branku utkání si Tachovští nechali na 80. minuty, když Vyletovu střelu z volného přímého kopu Beke vyrazil pouze k dobíhajícímu Čížkovi, který se nerozpakoval a završil pověstného bůra.



Ohlasy k zápasu


FK Tachov
Vyjádření Tachova: "Proti Rapidu jsme podali velmi dobrý výkon, mohli jsme vsítit spoustu branek, bohužel jsme pokulhávali v zakončení a několik šancí neproměnili."




Sestavy


FK Tachov
D. Houdek [-] - M. Folejtar [-] (70. L. Čížek [-] ) , L. Tušl [-] , J. Burda [-] (56. R. Blatnický [-] ) , P. Vyleta [-] , P. Kořínek [-] (46. J. Žemlička [-] ) , T. Habart [-] (70. M. Vaďura [-] ) , M. Knakal [-] , M. Šácha [-] , M. Ruda [-] , L. Bydžovský [-] (46. M. Skopový [-] )

SK Rapid Plzeň
P. Beke [-] - D. Tarhaj [-] , T. Davídek [-] (70. L. Hajšman [-] ) , T. Keckstein [-] , P. Filipčík [-] (56. T. Janoch [-] ) , D. Matějka [-] , J. Harmady [-] , R. Klekner [-] , J. Buček [-] , P. Nový [-] , J. Šindelář [-]

ŽK: 71. D. Matějka .
Počet diváků: 130. Rozhodčí: Rubáš Jaroslav - MAZANEC Marek, CHMELÍK Miroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.