2:1
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

24.03.2018 15:00

18.kolo, Plzeňský | Krajský přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Luby se dočkaly prvního jarního utkání


Branky


0

Start jara pro Start vyšel na jedničku.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Poločasová remíza

Luby byly na jaře již dvakrát svědkem překládání utkání, a když tam místní správce v sobotu ráno přišel na hřiště, musel mu spadnout kámen ze srdce - hrát se může. Oba celky na přírodní trávník dorazily plny očekávání a s velkou chutí připsat si první jarní body, a tak se úvod zápasu nesl v duchu taktické nesvázanosti a entuziasmus byl cítit na každém drnu.

A hned první větší šance skončila brankou. Luby se v prvních minutách na svého soupeře vrhly s velkou chutí a odměnou jim byla branka Vojtěcha Koželuha již ze sedmé minuty, když se po přesném pokusu Bláha marně natahoval. Žihle se ovšem nenechala z rychlého gólu psychicky rozložit a naopak, sama udeřila. O deset minut později se balón po rychlé akci dostal až ke Kaĺatovi, který se podobně jako Koželuh před ním nemýlil a vyrovnal stav utkání na 1:1.

Šůs přisoudil Lubům tři body

I druhý poločas nabídl atraktivní podívanou, při které se zvláště domácí činili co se týče střeleckých pokusů. Velkou šancí pohrdl například Jerome Cole, kterého vychytal Bláha, a neuspěl ani jeho parťák z útoku, Jakub Nešpor, jehož pokus rovněž zastavil skvělý gólman Žihle.

Na druhé straně štěstí vyzkoušel Masopust, jehož střela se kroutila velmi slibně, ale branku nakonec těsně minule. Klíčový okamžik si ale připravil Miroslav Šůs, který si v zakončení počínal nadmíru zkušeně a neposedný balón poslal neomylně za záda bezmocného Bláhy.

Žihle poté hru více otevřela a domácím se naskytla příležitost k několika slibným brejkům, ovšem domácí hráči jakoby měli svázané nohy a finální fáze vázla. Trenér Smolík tak mohl být rád za tři body, i když hra, a především promeňování šancí, určité nedostatky odhalila.



Sestavy


TJ Start Luby
V. Hromada [-] - R. Švec [-] , F. Sýkora [-] , M. Vejskal [-] , K. Veselka [-] - A. Čížek [-] (88. T. Bureš [-] ) , V. Koželuh [-] , M. Šůs [-] (90. J. Skýpala [-] ) , J. Voráč [-] - J. Nešpor [-] (79. M. Pivoňka [-] ) , J. Cole [-]

TJ Slavoj Žihle
J. Bláha [-] - R. Worzischek [-] , J. Brož [-] (70. M. Strunz [-] ) , J. Masopust [-] , M. Romanovskyy [-] , L. Rázek [-] , T. Krofta [-] , S. Peterka [-] , S. Bláha [-] , T. Rambousek [-] , M. Kaľata [-]

ŽK: 45. A. Čížek , 59. R. Švec - 42. M. Kaľata , 45. L. Rázek , 59. J. Masopust , 90. S. Peterka .
Počet diváků: 70. Rozhodčí: Lhoták Luděk - MAZÁN Jan, ŽÁK Adam.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.