2:1
(0:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

17.03.2018 15:00

17.kolo, Plzeňský | Krajský přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Horní Bříza přetlačila Rokycany


Branky


0

Kvůli odloženému kolu v Lubech začal A tým  Horní Břízy jarní sezónu o týden později proti druhému celku tabulky Rokycanům. Zápas se odehrál na UMT za velmi nepříznivého počasí. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Do vedení se dostali hosté již v 11. minutě, když se prosadil hostující M. Debellis. Ve druhém poločase se Bříza dokázala po pěkné akci prosadit, když v 57. minutě srovnal M. Macháček. O 8 minut se domácí mohli radovat podruhé, když vedoucí branku vstřelil M. Zavadil. Hosté mohli po několika minutách srovnat, ale střelu těsně před brankovou čárou odkopl V. Zavadil. Tým Horní Břízy si tam připsal překvapivé vítězství a důležité tři body.



Sestavy


SK Horní Bříza
J. Schimmer [-] - V. Zavadil [-] , L. Janka [-] , R. Šimice [-] (33. J. Paukner [-] ) , S. Rous [-] - D. Sedlák [-] , M. Macháček [-] , J. Kraček [-] (77. T. Frank [-] ) , A. Lavička [-] - M. Zavadil [-] , P. Chocholatý [-] (80. J. Sedlecký [-] )

FC Rokycany
J. Jevčák [-] - J. Vaščák [-] , J. Hereit [-] , M. Spěváček [-] , K. Vileta [-] - M. Debellis [-] , J. Ječmen [-] (75. J. Kořínek [-] ) , P. Aubrecht [-] , M. Černý [-] , L. Filipec [-] - L. Aubrecht [-] -

ŽK: 89. S. Rous - 72. M. Debellis , 83. M. Černý .
Počet diváků: 45. Rozhodčí: Mazanec Marek - KŘÍŽ Lukáš, PETRŽELKA František.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.