0:3
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

17.03.2018 15:00

17.kolo, Plzeňský | Krajský přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Lhota svůj první jarní zápas zvládla na výbornou


Branky


0

Favorit na úvod nezaváhal a získal důležité tři body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Velký tlak hostů

Sokolové si minulý víkend užívali prodlouženou zimní pauzu, když jejich duel s Rozvadovem byl z důvodu odhlášení ze soutěže zrušen, a jarní premiéra tak přišla až tuto sobotu. Žihle využila své umělé trávy, kterou nečekanýá sněhová nadílka nezáshla v takové míře, aby byl duel podobně jako čtyři zápasy tohoto kola zrušen.

Domácí tým ale úvod zápasu nezachytil a byla to Lhota, kdo se tlačil za prvním gólem. Několik úvodních šancí ovšem brankou neskončilo a ani příležitost v podobě rohových kopů nebyla využita. Poté se osmělila i Žihle a především její nejlepší hráč, Masopust, několikrát nebezpečnou střelou vystrašil Böhma v brance.

Po půlhodině hry se již hosté radovali. Nový se po pravé straně prokombinoval až k centru, který ve vápně hlavou uklidil do sítě David Křížek.

Lhota si vše pohlídala

Domácí se s prohrou nehodlali smířit a začátek druhé půle patřil naopak jim. Standardní situace ale svěřencům trenéra Otcovského nevycházely podle představ a jistý Böhm si se vším dokázal poradit. 

Lhotu poté mohl do dvoubrankového vedení poslat Michael Křížek, ale jeho branka pro ofsajdové postavení nebyla uznána. Tentýž hráč si ale chuť spravil po několika minutách, když využil centru Černého a zkušený Bláha lovil míč ze sítě.

V závěru utkání navíc Vukliševič fauloval ostře hostujícího Kotrnocha a domácí šli do desíti. Lhota svou přesilovku využila dokonale a po trefě kapitána Černého si ze žihelské umělky odváží tři body. 



Ohlasy k zápasu



TJ Sokol Lhota
Jakub Šroubek, talent hostů: "Do utkání jsme šli s jasným cílem - odvézt si všechny tři body, což se nám na konec podařilo. Řekl bych, že až na prvních patnáct minut druhé půle jsme měli celý zápas více ze hry, soupeř hrozil pouze ze přímáků, ale Lukáš v bráně nás podržel skvělými zákroky. Byl to dobrý výkon celého mužstva."



Sestavy


TJ Slavoj Žihle
J. Bláha [-] - R. Worzischek [-] , J. Brož [-] (77. D. Kunt [-] ) , J. Masopust [-] , Z. Vukliševič [-] , J. Hána [-] (46. L. Rázek [-] ) , T. Krofta [-] , S. Peterka [-] , F. Půta [-] , T. Rambousek [-] , M. Kaľata [-]

TJ Sokol Lhota
L. Böhm [-] - P. Salák [-] , M. Varga [-] , O. Kotrnoch [-] (81. J. Kraus [-] ) , J. Šroubek [-] , P. Nový [-] , J. Horník [-] , Z. Černý [-] , M. Křížek [-] , D. Křížek [-] (46. Z. Paul [-] ) , J. Záhrobský [-]

ŽK: 33. J. Hána , 64. R. Worzischek , 88. J. Masopust - 47. M. Varga , 68. Z. Černý . ČK: 83. Z. Vukliševič .
Počet diváků: 20. Rozhodčí: Mazán Jan - MAROUŠEK Karel, BÍNA Roman.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.