I. Varga 56.
1:2
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.03.2018 14:30

16.kolo, Plzeňský | Krajský přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Sušice doma nebodovala


Branky


0

Nýrsko vyloupilo sušickou skvadru na jejich vlastním hřišti.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hostující dominance

Trendem prvního jarního kola se staly umělé trávníky a jinak tomu nebylo ani v Sušice, kde domácí tělovýchovná jednota přivítala protivníky z Nýrska, kteří se na 50 kilometrů vzdálené hřiště svého soupeře vydali plní sil po zimní pauze.

Ačkoliv domácí tým do krajského přeboru přišel před sezónou z vyšší divize, kostra týmu se rozprchla a nový tým nedokázal sbírat body tak, jak se čekalo. Toho se Nýrsko rozhodlo využít a hned v úvodu se vrhlo do útočení. Hned z první velké šance se hosté dostali do vedení, když Kopřiva vysunul Antonovicse, jenž neměl se zakončením problémy a otevřel skóre. Do konce poločasu se nadále Sušice příliš neprosazovala, naopak na duhé straně svěřenci trenéra Pavlíka ještě několikrát zahrozili, ovšem bez úspěchu.

Tři body pro Nýrsko

Začátek druhého poločasu ovšem nezastihl Nýrsko v nejlepším rozpoložení a po chybě v rozehrávce ve středu hřiště míč z hranice vápna napálil Imrich Varga a míč se třepotal v síti. Od té chvíle aktivita hostujícího mančaftu polevila a Sušice vycítila šance na zisk bodů. Ty ovšem rozmetal Kopřiva, který těžil z kombinace Györgyho s Kadlecem a vrátil Nýrsku vedení.

Sušice poté logicky začala více otevírat hru a Nýrsko se často vydávalo do protiútoků a rychlých brejků. Všechny ovšem zůstaly nevyužity, i tak ovšem plný bodový příděl odjel Nýrským autobusem do okulského hnízda.



Ohlasy k zápasu



FK Okula Nýrsko
Tomáš György, kapitán hostů: "Mám radost z přístupu všech hráčů k utkání. Líbila se mi tvář našeho mužstva, který svým sebevědomým pojetím hry šel od začátku za vítězstvím. Když zlepšíme finální část společně se zakončením, můžeme zápasy rozhodovat dříve a ne se do poslední minuty obávat o výsledek."



Sestavy


TJ Sušice
K. Gill [-] - J. Králík [-] , J. Čanecký [-] , P. Hubáček [-] , L. Hájek [-] , D. Vašák [-] , I. Varga [-] , T. Klíma [-] , J. Skuhra [-] , L. Kodýdek [-] , P. Hubáček [-]

FK Okula Nýrsko
J. Moravec [-] - O. Kadlec [-] , M. Brož [-] , J. Lužný [-] , T. Valenta [-] , A. Antonovics [-] (76. J. Pavlík [-] ) , I. György [-] (72. D. Kotlan [-] ) , K. Kalivoda ml. [-] , T. György [-] , J. Kopřiva [-] , P. Výtisk [-] (88. M. Bastl [-] )

ŽK: 71. P. Hubáček - 49. J. Lužný , 88. M. Brož .

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.