1:0
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.03.2018 14:30

16.kolo, Plzeňský | Krajský přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hubené vítězství favorita na úvod jara


Branky


0

Mnoho šancí, ovšem jen jediná branka. Atraktivní utkání na tachovské umělce tak moc gólové radosti nepřineslo.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Nejlepší střelec soutěže udeřil

Bez větších změn v kádru načal první jarní kolo duel doposud suverénního Tachova s nováčkem z Mýta. Na domácí straně se v sestavě představilo několik nadějných mladíků, na které bude hrající trenér Knakal v průběhu jara při vědomí obrovského náskoku na druhé Rokycany nejspíše sázet čím dál tím víc. V dresu Slavoje se mladá krev protlačila alespoň na lavici náhradníků, důvěru v základní jedenáctce dostali spíše ostřílenější borci.

Od prvních minut ale bylo vidět, že jen zkušenosti na lídra krajského přeboru stačit nebudou. Hosté vsadili na rychlé protiútoky, ovšem tachovští hráči výtečně zhušťovali střed hřiště a kvalitním napadáním rychle získávali míče opět na své kopačky.

Skóre se hnulo poměrně brzy, již ve 14. minutě, kdy se na pravém křídle uvolnil Habart, navedl si míč do středu hřiště a přistrčil do vápna na volného kanonýra Bydžovského, který se s míčem otočil a nepříliš tvrdá střela zaskočila hostujícího Vilda v bráně, který jen sledoval, jak se kulatý nesmysl odrazil od tyče za brankovou čáru.

Druhá půle branku nepřinesla

I ve druhém poločase mohla dvoustovka přihlížejících diváků sledovat na tachovském umělém trávníku veskrze kvalitní podívanou, i když na obou stranách byla po zimní pauze znát jistá nerozehranost a nepřesnosti se postupem času kupily na obou stranách.

Mýto několikrát využilo dlouhých balónů za obranu, které si ovšem domácí obrana v klidu uhlídala, i když především velmi agilní Konopásek na pravém křídle určité vrásky na čele gólmana Houdka přidělal. 

A naopak. Na druhé mohl výhru pečetit po hodině hry Šácha, který se po Habartově centru objevil v hostujícím vápně zcela sám, ovšem těžká střela z první mu příliš nesedla a mířila vysoko nad. Podobný osud měl i pokus Martina Knakala, který z hranice malého vápna zamířil pouze do náručí gólmana Vilda. A když se pět minut před koncem utkání neprosadil podruhé v utkání ani jediný střelec utkání, Lukáš Bydžovský, ukončil sudí Fillinger utkání za stavu 1:0 pro domácí hráče v červených dresech.



Sestavy


FK Tachov
D. Houdek [-] - M. Folejtar [-] , L. Čížek [-] (77. T. Landrgott [-] ) , L. Tušl [-] (58. J. Žemlička [-] ) , J. Burda [-] , R. Blatnický [-] , P. Kořínek [-] , T. Habart [-] , M. Knakal [-] , M. Šácha [-] , L. Bydžovský [-]

TJ Slavoj Mýto
J. Vild [-] - M. Švejda [-] , D. Rieger [-] (65. K. Krátký [-] ) , S. Nohýnek [-] , P. Štych [-] , O. Konopásek [-] , P. Bejček [-] (75. M. Lupáč [-] ) , D. Hlaváček [-] (74. Z. Hackr [-] ) , M. Brož [-] , J. Abrt [-] , M. Veverka [-]

Počet diváků: 200. Rozhodčí: FILLINGER Miloš - ŠIMEK František, MAROUŠEK Karel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.