2:3
(1:3)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.03.2018 14:30

16.kolo, Plzeňský | Krajský přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Vejprnice dotáhly zápas v Žihli do vítězného konce


Branky


0

I přes snížení domácího celku ve druhém poločase si slávistická skvadra své vedení z první půle obhájila a na úvod jara si připsala cenné tři body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Konec poločasu patřil hostům

Žihli se podzímní část sezóny nevydařila podle představ a pokud bude chtít působit v nejvyšší krajské soutěži i příští sezónu, bude muset na jaře začít sbírat body. První krok mohla podniknout hned tuto sobotu, kdy na svém malém hřišti s umělou trávou přivítala slávistickou partu z Vejprnic. 

Ta do Žihle nejela jen an výlet a s cílem ukořistit všechny tři body vstoupila do utkání velmi aktivně. Z počátku si sice musela zvykat na menší rozměry hřiště, čehož domácí využili a zásluhou Brože šli překvapivě do vedení. Poté ale otěže utkání převzali hosté a do poločasu přišly hned tři branky.

Nejprve se po rychlé narážečce s Paulem dostal za obranu Daniel Křen a nezištnou přihrávkou našel před prázdnou brankou Tomáše Lhotku, který vyrovnal na 2:1. Vedoucí branka přišla o pár minut později, kdy se po Kristlově pasu ocitl v samostatném úniku Kolář a svůj nájezd zakončil přesnou střelou znamenající druhou branku v rychlém sledu. 

V samotném závěru poločasu pak přišla další pěkná akce na levém křídle, kdy si Daniel Křen dorazil vlastní střelu a do kabin se šlo za stavu 3:1.

Krásná rána Masopusta body neznamenala

Začátek druhé půle přinesl zdramatizování utkání v podobě kontaktni branky, když se z volného přímého kopu krásnou střelou prezentoval Jiří Masopust a vykřesal jiskru naděje pro svůj tým. Vejprnice ovšem nadále prokazovaly svou kvalitu a soupeře do ničeho většího nepouštěly, ba naopak, navýšit skóre mohl po brejku Svoboda, ale svůj únik ideálně nezakončil.

V závěru druhé pětačtyřicetiminutovky se domácí Slavoj nadechoval k závěrečnému tlaku, míče létaly především vzduchem, ale žádné výraznější ohrožení branky nepřinesly, což znamenalo jediné - tři body pocestují do Vejprnic.



Ohlasy k zápasu



SK Slavia Vejprnice
Jiří Šámal, trenér hostů: "Ze začátku nám chvilku trvalo, než jsme si na menší rozměry umělky zvykli, na konec jsme ale odjeli se zaslouženými třemi body, i když to vítězství bylo hubenější, než se možná čekalo."



Sestavy


TJ Slavoj Žihle
J. Bláha [-] - Z. Vukliševič [-] , J. Najmon [-] , J. Brož [-] , M. Kaľata [-] , M. Romanovskyy [-] , T. Krofta [-] , S. Peterka [-] , F. Půta [-] , R. Worzischek [-] , J. Masopust [-]

SK Slavia Vejprnice
J. Vavrík [-] - L. Rauch [-] , L. Paul [-] , D. Křen [-] , T. Lhotka [-] , T. Kristl [-] (90. J. Bernard [-] ) , A. Kolář [-] (68. D. Svoboda [-] ) , P. Davídek [-] , L. Rada [-] , F. Heindl [-] , V. Puhlovský [-]

ŽK: 74. J. Bláha - 36. L. Rada , 83. D. Svoboda .
Počet diváků: 96. Rozhodčí: Homr Michal - HAVRÁNEK Martin, SLADKÝ Stanislav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.