Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.05.2015 16:30

17.kolo, Vysočina | Žďár nad Sázavou | IV. třída sk. B, 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Křoví si odvezlo v souboji Béček z Borů bůra


Branky


0

Fotbalistům rezervy Křoví se na jaře nedaří a zatím si připsali jediný bod. Bodové konto nerozšířili ani v Borech, kde jasně prohráli.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Po prvních pěti minutách zápasu mohli hosté po dvou neproměněných šancích vést 0:2. Bory šly do vedení v desáté minutě, když proměnil pokutový kop hráč zápasu Vojtěch Chalupa. Ten přidal po samostatném úniku i druhou branku domácích. V 36. minutě měli možnost zahrávat pokutový kop i hosté, ale Koudelka penaltu neproměnil.  Křoví se nakonec dočkalo dvě minuty před odchodem do kabin. To vykřesal naději na bodový zisk Křístel, který zakončil samostatnou akci z levé strany hřiště. Ve druhém poločase dokonal v 55. minutě hattrick Chalupa a uklidnil tím hru domácích. Po hodině hry Petr Viliš po centru ze strany dostal skluzem míč do brány a o vítězi bylo rozhodnuto. Skóre zápasu uzavřel čtvrthodinu před koncem Lukáš Kříž, který po závaru před brankou, dorazil míč ze dvou metrů hlavou do sítě bezmocného brankáře Karmazína.



Ohlasy k zápasu


TJ Družstevník Bory B
Petr Viliš, trenér Borů B: Jednoznačné vítězství po naší dobré hře.

TJ Sokol Křoví B
Lukáš Midrla, trenér Křoví B: Domácím se dařilo proměňovat šance, což je u nás velký problém.



Sestavy


TJ Družstevník Bory B
J. Jakubec [-] - J. Milota [-] , P. Burian [-] , A. Krčál [-] , Z. Hlaváč [-] - S. Krejčí [-] , P. Švoma [-] , P. Psohlavec [-] , V. Chalupa [-] - P. Viliš [-] , Š. Křehlík [-] (46. L. Kříž [-] )

TJ Sokol Křoví B
P. Karmazín [-] - M. Domes [-] , L. Mencler [-] , R. Kalvoda [-] , M. Nevídal [-] - P. Kvasnica [-] , V. Kováč [-] , P. Křístel [-] , L. Koudelka [-] - P. Bartošek [-] , R. Havelka [-]

ŽK: 25. P. Kvasnica , 56. L. Mencler .
Hráči zápasu: V. Chalupa - V. Kováč , P. Karmazín .
Počet diváků: 50.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.