3:0
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

17.06.2018 17:00

26.kolo, Zlínský | Zlín | III. třída sk. A, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Tečovické béčko se rozloučilo se sezónou výhrou nad Neubuzí


Branky


1
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.


Na závěrečné vystoupení rezervy Bivoje v sezóně 2017-2018 se přišel podívat a povzbudit své kamarády i berlou vybavený rekonvalescent David Utínek řečený „Jupp", který se zotavuje po nepříjemné zlomenině nohy utrpěné před 14 dny v předchozím zápase na domácí půdě s Lukovem. Utkání mělo zpočátku vyrovnaný průběh, hosté dokázali kombinovat a před pokutovým územím domácích si vytvořili několik příležitostí. Nebezpečí hrozilo hlavně z kopaček Vrby a Zubíčka, ale domácí obrana s Kristkem za zády si dokázala poradit. I přes několik dobrých příležitostí „Benfiky" na druhé straně se skóre otvíralo až pět minut před koncem poločasu, kdy se krátkou kličkou uvolnil v šestnáctce hostí Ševčík a po zemi nedal Finsterlemu šanci. Těsně před odchodem do kabin si v tísni srazil přízemní Piňosův centr z pravé strany skluzem Železník a do kabin se šlo za příjemného vedení domácích v součtu 2:0. 

 


 Ve druhé polovině si domácí dokázali vytvořit převahu. Nedokázali ale uspět v dobrých pozicích Piňos a Ševčík, série rohových kopů skončila buď dlouhým centrem nebo domácí Křen a Řiháček hlavičkovali mimo branku hostí. Po faulu na Ševčíka v pokutovém území neuspěl z penalty jako exekutor Křen, který ji kopl stejně jako Messi proti Islandu i se stejným výsledkem. Po samostatné akci trefil střídající Závoda tyč a když neuspěl ani Vopatřil sám před brankou zvýšil na konečný stav skóre z jedné až Ševčík po Vopatřilově centru z levé strany, když Řiháček v dobré pozici těsně před ním nedosáhl.

 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Tečovice B
Josef Juráň,trenér: Hráči si v pátek na treninku stanovili jednoznačný cíl - rozloučit se s touto sezonou vítězstvím za tři body. Se sestavou jsem musel zamíchat těsně před začátkem,kdy natažený sval nepustil do hry Lukáše Sojáka,takže od první minuty musel pomoci Honza Vopatřil z A týmu.Početná marodka,snad nervozita a tlak způsobily pouze optickou převahu bez gólového efektu.Až těsně před koncem prvního poločasu to vzal na sebe Jakub Ševčík a nedal golmanovi šanci.O chvíli na to si jeho střílenou přihrávku hosté srazili do vlastní brány a bylo 2-0.Ve druhém poločasu domácí hráči zlepšili pohyb,zpřesnili př ihr&aacu te;vky a výsledkem byla spousta brankových příležitostí a nastřelená tyč.Vrcholem zmaru bylo neproměnění pokutového kopu.Závěr,za fantastické podpory nládežnického FAN klubu a skvělé divácké kulisy, patřil jen domácím hráčům.Domácí gólový účet této sezony uzavřel opět Jakub Ševčík čtyři minuty před koncem. Můj dík patří všem hráčům,realizačnímu týmu,vedení klubu,divákům a v neposlední řadě skvělému FAN klubu.




Sestavy


TJ Sokol Tečovice B
S. Kristek [-] - P. Kristek [-] , M. Poulíček [-] (60. R. Závoda [-] ) , E. Piňos [-] , J. Ševčík [-] , M. Čeleďa [-] , M. Chrastina [-] , M. Křen [-] , J. Koplík [-] , T. Řiháček [-] , J. Vopatřil [-]

1.FC Neubuz
D. Finstrle [-] - P. Matula [-] , Z. Zubíček [-] , M. Vrba [-] , M. Minařík [-] , P. Trunkát [-] , M. Březík [-] (67. J. Zubíček [-] ) , M. Ševců [-] (67. D. Čech [-] ) , R. Železník [-] , R. Ševců [-] , J. Červenka [-]

ŽK: 74. E. Piňos , 83. R. Závoda .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: ČECH Radim - ŤOK Martin, HORÁČEK Pavel (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.





Tabulka Z Skóre B
1 FC Fryšták B 11 43:22 24
2 FC Slovácká Sparta Spytihněv 11 27:15 23
3 FC Žlutava 11 29:16 22
4 Doubravy 11 35:12 22
5 TJ Fatra Slavia Napajedla B 11 26:14 20
Zobrazit celou tabulku

  Nejlepší střelci Góly
1 Radim Staroba 15
2 Jan Hřebačka 10
3 Karel Šidlík 9
4 Ondřej Divila 8
5 Marek Hudák 8
Zobrazit celou tabulku

Jméno ZB Ú BE
1 Jiří Klik 46 69,7% 0
2 Radim Staroba 42 63,6% 0
3 Radim Mudrik 40 66,7% 0
4 Pavel Krátký 39 59,1% 1
5 Jiří Kadlík 22 44,9% 0
Zobrazit celou tabulku