0:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

18.04.2015 16:00

12.kolo, Vysočina | Žďár nad Sázavou | IV. třída sk. B, 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Rezerva Borů vydřela proti lídru tabulky bezbrankovou remízu


Branky


0

Vedoucí Strážek si připsal na hřišti v Borech jeden bod.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V Borech se hrálo vyrovnané, bojovné a důrazné utkání , které nakonec skončilo bez branek. První poločas se odehrál bez vyložených šancí. Byl to především boj od vápna k vápnu. Na začátku druhého poločasu byli Bory velmi aktivní, dostávali se do velkých šancí , které bohužel kvůli špatné koncovce nedokázali využít. Ke konci zápasu byli aktivnější hosté ze Strážku, kteří měli více ze hry a v 82. minutě si vypracovali i velkou šanci, ale Jaroš v nadějné pozici pálil jen těsně nad branku domácího brankaře Jakubce.

 

 



Ohlasy k zápasu


TJ Družstevník Bory B
Vladimír Hlaváč, funkcionář Borů: Proti vedoucímu celku tabulky je remíza myslím úspěchem.

TJ Strážek
Libor Šebek, trenér Strážku: Velmi bojovný zápas předvedli obě mužstva. Domácí byli na nás výborně připraveni, vytvářeli si na začátku druhé půlky spoustu šanci, které nedokázali využít i díky skvělé obraně, hlavně stoper Jirka Chocholáč podal vynikající výkon. Ke konci zápasu jsme se dostávali více do hry, ale do žádné velké šanci jsme se nedostali, až na jednu, když Zdeněk Jaroš pálil z hranice pokutového kopu těsně nad branku. I proto zápas skončil bez branek.



Sestavy


TJ Družstevník Bory B
J. Jakubec [-] - J. Kujal [-] (63. P. Psohlavec [-] ) , V. Chalupa [-] , J. Pol [-] , L. Kaštan [-] (46. J. Milota [-] ) - A. Krčál [-] (46. M. Vidlák [-] ) , S. Krejčí [-] , P. Švoma [-] , P. Vaculík [-] - Š. Křehlík [-] (46. P. Burian [-] ) , P. Viliš [-] (46. L. Hladík [-] )

TJ Strážek
L. Fiala [-] - P. Kupský [-] , P. Válek [-] , F. Lahodný [-] , T. Müller [-] - Z. Jaroš [-] , M. Svoboda [-] , J. Melichar [-] , J. Valík [-] (60. A. Krištof [-] ) - J. Cimbálník [-] , J. Chocholáč [-]

ŽK: 34. P. Vaculík , 64. J. Milota - 65. J. Melichar .
Hráči zápasu: P. Švoma - J. Chocholáč .
Počet diváků: 50.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.