3:2
(2:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.05.2015 16:30

17.kolo, Vysočina | Žďár nad Sázavou | IV. třída sk. A, 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vlachovice porazily rezervu Rozsoch


Branky


0

V souboji celků ze dna tabulky zůstaly všechny body doma.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Utkání výrazně ovlivnil silný vítr. První poločas domácí tuto výhodu využili a Rozsochy tlačili. Šance ale nepřicházely ani na jedné straně, až v 24. minutě po dlouhém výkopu chyboval brankář Láznička a Jan Nečas neměl problém do prázdné branky dorazit podběhnutý balón. I nadále byli hráči Vlachovic lepší, hosté hráli na dlouhé nákopy, ale silný protivítr jim jejich plány hatil. Ve 40. minutě fauloval hostující brankář Tomáše Hiesböcka a sám faulovaný s přehledem zvýšil. Prakticky z protiútoku a ztrátě balónu se dokázal Marek Šafránek prosadit hlavou a zápas získal nový náboj. Druhý poločas hráči Rozsoch přitlačili a měli několik šancí srovnat skóre. Asi patnáct minut byli lepším týmem, ale asi po hodině hry se nejhezčí akcí zápasu prezentovali Jan Nečas a zakončující Jaroslav Lankaš. Domácí získali uklidňující náskok a vypadalo to, že utkání bude v klidu dohráno. Silný vítr hře rozhodně neprospíval, fotbal spíše trpěl. Chvíli před koncem se ale nadvakrát prosadil nejlepší hráč Rozsoch Pavel Kučera a bylo zaděláno na drama. Byla to bohužel jeho poslední fotbalová akce, při dalším souboji si ošklivě zlomil ruku a zápas pro něj skončil. Hráči Vlachovic pak zápas v klidu dohráli a i přes nastřelené břevno hostů uhájili výsledek 3:2.

 



Ohlasy k zápasu


TJ FC Vlachovice
Petr Jan, trenér Vlachovic: Zápas nebyl hezký, povedlo se nám vstřelit o gól více, než soupeř. Zranění Pavla Kučery bylo velmi nepříjemné, přejeme brzké uzdravení.




Sestavy


TJ FC Vlachovice
J. Petr [-] - H. Kura [-] , R. Smejkal [-] , M. Janošec [-] , J. Hamřík [-] - M. Němec [-] , M. Petr [-] (66. D. Matuška [-] ) , L. Gabriel [-] , J. Lankaš [-] - T. Hiesböck [-] , J. Nečas [-]


Hráči zápasu: T. Hiesböck .
Počet diváků: 40.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.