Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.06.2018 16:30

25.kolo, Vysočina | Havlíčkův Brod | Okresní přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Velká věc. Brodské céčko prohrálo. A ještě ke všemu doma, vyloupila ho Dlouhá Ves


Branky


12

Dlouhé Vsi před zápasem v Brodě věřil málokdo, tipéři se spíše shodovali v tom, že hosté dostanou velký příděl. Jak se ukázalo, chyba lávky...

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vyrovnaná první půle

 

Havl. Brod soutěží proplouvá bez větších problémů, nicméně v zápase s Dlouhou Vsí mělo být vše jinak. Již v šesté minutě domácí zkoprněli po zásahu Svobody. Zkušený domácí mančaft si však z nepříznivého vývoje nic nedělal, ostatně se jim v poslední době vícekrát stalo, že se zápas nevyvíjel příznivě a přesto ho zvládli otočit. I v tomto zápase se nabízel stejný scénář. V 15. minutě srovnával Tůma a ve 32. minutě otáčel Nechvátal. Hosty však otočený stav zápasu na zadek neposadil. Ve 34. minutě se opět prosadil Svoboda a stav 2:2 vydržel až do konce poločasu. 

Další tři góly v domácí síti, závěrečnému tlaku jeden gól chyběl a zrodila se senzace

Do druhé půle vstoupili opět skvěle hosté. V 56. minutě zkompletoval hattrick Svoboda. V 67. minutě dával na 2:4 Lukačina a o čtyři minuty později zvyšoval na rozdíl čtyř branek Vošický. Začínalo se schylovat k překvapivé prohře domácích. Brod však zařadil dvojku a během dalších osmi minut byl na dostřel jediné branky, trefili se totiž Kubát a Kuchta. Domácí se nadechovali k závěrečnému finiši, který měl po senzaci sahající hosty usměrnit tak jako mnohé ostatní vyprovodit bez bodu. Nicméně tentokrát se to brodským borcům nepovedlo a prohráli 4:5. Samozřejmě, že jsou nadále na první příčce, Dlouhá Ves, která na jaře hraje skvěle, je pátá.



Ohlasy k zápasu


FC Slovan Havlíčkův Brod C
Pavel Kuchta, záložník: Šli jsme si zahrát fotbal... hráli jsme na jejich půlce, ale trestali nás z brejků. My už jsme starší lidi a tyto rychlé brejky nechytneme. Soupeř hrál opravdu dobře.

TJ Dlouhá Ves
Martin Lukačina, záložník: Brod měl mnohem více ze hry, ale my jsme byli přímočařejší a produktivnější. V závěru nás tlačili, ale přežili jsme to.



Sestavy


FC Slovan Havlíčkův Brod C
S. Duben [-] - K. Stránský [-] (46. P. Mareš [-] ) , M. Fišer [-] , P. Novotný [-] (38. M. Klofáč [-] ) , J. Soukup [-] - T. Tůma [-] , T. Udržal [-] (46. P. Kuchta [-] ) , J. Kubát [-] , M. Mareš [-] - R. Němec [-] , P. Nechvátal [-] (46. P. Fialka [-] ) -

TJ Dlouhá Ves
L. Rajdl [-] - M. Lukačina [-] , J. Polák [-] (46. P. Šrámek [-] ) , M. Kunášek [-] , D. Vošický [-] (73. F. Kotouč [-] ) , J. Žeguc [-] (68. R. Hranický [-] ) , O. Svoboda [-] , T. Němec [-] , J. Lukačina [-] , M. Henzl [-] (73. M. Sláma [-] ) , J. Eis [-]

Hráči zápasu: M. Mareš - J. Lukačina , O. Svoboda .
Místo: Havlíčkův Brod. Počet diváků: 45. Rozhodčí: Muzikář Jaroslav - PAVLÍK ING. Pavel (N), HÖFER Miroslav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Jan Dolejš

Expert: Ondřej Bachmann
Tip experta: výhra domácích

I když dlouhá ves hraje dobrý fotbal, Brod prostě neprohrává. Věřím ve vysokou výhru domácích.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích