2:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.06.2018 15:00

25.kolo, Vysočina | Havlíčkův Brod | Okresní přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Rozjetý Keřkov zastaven ve Věžnici


Branky


44. D. Cakl , 69. J. Enderle
12

Keřkov se v posledních zápasech úspěšně rval o záchranu, další důležitý krok ve Věžnici se mu však udělat nepodařilo.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vedení domácích gólem do šatny

Hosté do zápasu vstoupili aktivně a byli domácím vyrovnaným soupeřem. Hrálo se ve vysokém tempu nahoru a dolů. Domácí se snažili kombinačně překonávat obranný val hostí, ti se zas po zisku míče snažili dlouhými nakopávanými balony dostat do brejkových situací. Věžnická obrana však měla tyto situace po kontrolou. Postupem času tempo hry opadlo a otěže zápasu převzali domácí hráči. Začínalo být jasné, že je otázkou času kdy prolomí smůlu a střelecky se prosadí. Stalo se tak po sérii rohových kopů, kdy se v 44. minutě gólem do šatny prosadil Cakl. Domácí se ještě několikrát pokusili hostující bránu ohrozit střelami ze střední vzdálenosti, žádná však neměla nadějné parametry. Do kabin se tak šlo za stavu 1:0.

Věžnice si výhru pohlídala

Ve druhé půli měli první šanci hosté, ale střela vypálená z hranice vápna Drahoše nepřekvapila. Zbytek zápasu už se nesl ve znamení souboje domácího útoku a hostující obrany. Z několika velkých šancí domácí vytěžili ještě jeden gól, to když střílený centr Šimoníčka sklepl do branky Endrle. Věžnice tak vyhrála v poměru 2:0, je devátá, zatímco třináctý Keřkov už nemá možnost záchrany ve svých rukou.



Ohlasy k zápasu


SK Věžnice
David Drahoš, brankář: Myslím, ze jsme zaslouženě vyhráli. Mohlo a mělo to být větším rozdílem ale tři body jsou doma. Jsme rádi, ze jsme se rozloučili doma se sezonou vítězně.

TJ Sativa Keřkov
připravujeme:



Sestavy


SK Věžnice
D. Drahoš [-] - T. Kunc [-] (27. M. Krupička [-] ) , P. Beneš [-] (87. M. Chalupník [-] ) , J. Francálek [-] (81. A. Drahoš [-] ) , J. Enderle [-] (89. . Novotný [-] ) , O. Prokeš [-] , S. Šimoníček [-] , D. Cakl [-] , M. Fikejz [-] , V. Kunc [-] , P. Mottl [-]

TJ Sativa Keřkov
M. Matějka [-] - D. Paul [-] , D. Wasserbauer [-] , P. Pavlík [-] , V. Jeřábek [-] - J. Šuška [-] (84. F. Kunc [-] ) , J. Svoboda [-] , M. Pavlík [-] , P. Čejka [-] - Z. Zadina [-] (79. J. Kunstar [-] ) , M. Sobotka [-]

ŽK: 70. M. Krupička .
Hráči zápasu: S. Šimoníček .
Počet diváků: 42.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Jan Dolejš

Expert: Ondřej Bachmann
Tip experta: remíza

Keřkovu se teď dost daří. Věžnice se potýká s nedostatkem hráčů. Většina kluků hraje dva zápasy za víkend. Věřím v remízu.

Tip: remíza

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích