Víska vyloupena, radují se Šmolovy


Branky


13

Víska obvykle doma body neztrácí, druhý tým tabulky ze Šmolov však byl tentokrát nad její síly.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Bezbranková první půle

Začátek zápasu byl v domácí režii, z této převahy však Víska nedokázala vyprodukovat žádnou branku. Zhruba po patnácti minutách hosté hru vyrovnali, k šancím však nevedla snaha ani jednoho ze soupeřů. Až v závěru poločasu se Šmolovy dostaly do příležitosti po akci z levé strany hřiště, útočník však mířil pouze do boční sítě. Do kabin tak oba soupeři odcházeli za stavu 0:0. 

Hosté přebrali iniciativu a rozhodli dvěma slepenými góly

Druhá půle ještě začala ve stejném duchu jako dějství první, tedy vyrovnaně. Pak ale přebrali otěže zápasu do svých rukou hosté a udeřili. V 75 minutě prošel slalom přes půl hřiště levý bek Kučírek, narazil si s Vavruškou a nekompromisně zakončil. O čtyři minuty se, jak je jeho zvykem, v závaru zorientoval Bdžoch a zvýšil na rozdíl dvou gólů. Domácí poté začali odcházet fyzicky a o osudu utkání bylo jasno. V závěru mohla ještě Víska korigovat, ale po centru zleva Fikar hlavičkoval pouze vedle branky. Šmolovy tak vyhrály 0:2 a jsou druhé, Víska zůstává na páté pozici.



Ohlasy k zápasu


Sokol Víska
Radek Křivský, trenér: Šmolovy jsou velmi kvalitní soupeř. V prvním poločase se hrál vyrovnaný fotbal, v druhé půli nás už soupeř přehrával. Škoda, že se nám v závěru nepodařilo proměnit alespoň jednu gólovou příležitost a zápas ještě zdramatizovat. Nicméně, myslím, že jsme odvedli solidní výkon. V bráně hodně podržel Čermák, který často nechytá. Výborně zahrál na beku Kufr, což vůbec není jeho běžný post.

TJ Šmolovy
pan Vaněček, trenér: První půle byla vyrovnaná, dokonce snad byli domácí i lepším týmem. Ve druhé půli si však už ani neškrtli.



Sestavy


Sokol Víska
D. Čermák [-] - L. Fikar [-] , D. Kufr [-] , R. Hýbl [-] , L. Málek [-] , R. Grund [-] , P. Lacina [-] , M. Houdek [-] , J. Krupička [-] , J. Šlechta [-] , B. Psota [-]

TJ Šmolovy
O. Tichý [-] - M. Strašil [-] , J. Pevný [-] , J. Martínek [-] - D. Svoboda [-] , V. Vaněček [-] , J. Bdžoch [-] , A. Vaněček [-] , Č. Novák [-] , V. Kučírek [-] , B. Rudolf [-]

ŽK: 14. J. Martínek , 21. J. Bdžoch , 50. D. Svoboda , 71. M. Strašil .
Hráči zápasu: D. Čermák , D. Kufr - V. Kučírek .
Místo: Víska. Počet diváků: 60. Rozhodčí: Kutil Petr - BLAŽEK Tomáš, CAKL Martin.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Hodnocení úrovně zápasu: 7
Rozhodčí - KUTIL Petr: 3
Občerstvení - nápoje: 7
Občerstvení - jídlo: 3
Hrací plocha: 7
Zázemí: 3
Výkon domácích - Sokol Víska: 5
Výkon hostů - TJ Šmolovy: 8
Hráč utkání - domácí: Daniel Kufr
Hráč utkání - hosté: Vladimír Kučírek
Jan Dolejš

Expert: Lukáš Málek
Tip experta: výhra domácích

Tak doma samozřejmě věřím, že budeme minimálně vyrovnaným soupeřem. A že Šmolovy dokážeme porazit. Základ je uhlídat jejich střelce Bdžocha. Naši fanoušci nás poženou a my Šmolovům vrátíme porážku z podzima. Takže samozřejmě za jedna!!

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů