0:3
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.06.2018 16:30

24.kolo, Vysočina | Havlíčkův Brod | Okresní přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Dlouhá Ves s přehledem porazila Okrouhlici


Branky


12

Tvrdé utkání týmů ze středu tabulky mezi Okrouhlicí a Dlouhou Vsí dopadlo lépe pro hosty.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Jednobrankové vedení hostů do půle

V prvním poločase bylo k vidění vcelku vyrovnané utkání, kdy míč na kopačkách držela obě mužstva. Hosté se soustředili na dlouhé nakopávané balóny na své rychlé útočníky, ale ohrozit bránu Okrouhlice se jím moc nedařilo. K největší šanci se dostali domácí, kteří po standardní situaci téměř dostali míč do brány, ten se však ale po hlavičce odrazil mimo hřiště od jednoho z domácích hráčů těsně před brankovou čárou. Přišlo tak gólové potrestání Dlouhé Vsi, když se ve 35. minutě prosadil krajní záložník Cibulka. Dlouhá Ves tak do kabin odcházela s mírným vedením.

Dominance hostů

Ve druhém poločase už na hřišti dominovali hosté z Dlouhé Vsi, kteří postupně dokázali vstřelit ještě další dva góly po laxním přístupu okrouhlické obrany. Nejprve se v 65. minutě prosadil J. Lukačina a  v 77. minutě zápas rozhodl Pospíchal. Okrouhlické snažení o alespoň zkorigování výsledku bylo naprosto neučinné, jelikož jejich centry vzduchem dokázala ve většině případů zlikvidovat obrana soupeře a Práškovu střelu z konce zápasu směřující do branky hostů na poslední chvíli vykopl obránce Dlouhé Vsi. Dlouhá Ves je šestá, Ohrouhlice na ní hledí z osmé příčky se čtyřbodovou ztrátou.

spoluautor: David Prášek



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Okrouhlice
David Prášek, záložník: Po vyrovnaném prvním poločase, kdy jsme nešťastně neproměnili jasnou gólovou příležitost, přišel po přestávce zvrat a hosté byli na hřišti lepší a efektivnější. My jsme se věnovali pouze nakopávaným balónům, místo toho abychom si přihráli po zemi a balón zbytečně dlouho drželi na kopačkách. Dnes jsme bohužel hráli špatně, bez zápalu a někteří až nezájmu. Za takovýto výkon si pak body těžko zasloužíte..

TJ Dlouhá Ves
Pavel Pospíchal, útočník: Na to že hrály týmy ze středu tabulky, kde nikomu o nic nešlo, tak se hrálo až zbytečně tvrdě. Několik hráčů to odneslo zraněním a rozhodčí, jak už je na okrese zvykem, tomu jen přihlížel a netrestal, tím si nechal zápas utéci a už se hra jen kouskovala. Jinak jsme si vypracovali několik pěkných příležitostí, které se nám podařilo využít. Škoda pro diváky, že když padnul pěkný gól ze hry, tak nebyl uznán pro "údajný" ofsajd, mohlo to zvýšit atraktivitu zápasu. Docela dobře nám i šlapala obrana, kde jsme moc nepouštěli hráče ke střelbě z větší blízkosti, než je hranice vápna.



Sestavy


TJ Sokol Okrouhlice
M. Koncz [-] - M. Vydrář [-] , M. Strašil [-] , M. Beránek [-] , P. Čejka [-] - V. Strašil [-] (46. J. Švec [-] ) , M. Med [-] , M. Janda [-] , J. Beránek [-] (77. J. Zadina [-] ) - D. Prášek [-] , P. Beránek [-]

TJ Dlouhá Ves
L. Rajdl [-] - M. Kunášek [-] , J. Polák [-] (62. J. Lukačina [-] ) , V. Cibulka [-] (78. F. Kotouč [-] ) , P. Pospíchal [-] (89. J. Havlík [-] ) , M. Lukačina [-] (67. J. Polák [-] ) , O. Svoboda [-] , T. Němec [-] , N. Vojta [-] , V. Krečman [-] , J. Eis [-]

ŽK: 43. M. Janda - 54. J. Polák .
Hráči zápasu: J. Lukačina , J. Eis .
Počet diváků: 72. Rozhodčí: VANĚČEK Josef - NEUVIRTH Jakub (N), JELÍNEK Tomáš (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Jan Dolejš

Expert: Lukáš Málek
Tip experta: výhra hostů

Tady je to přímý souboj o 7. místo. Okrouhlice je doma velice silná a na svém hřišti umí potrápit kde koho. Já ale přeji vítězství Dlouhé Vsi, kde hraje můj dlouhodobý kamarád a skvělý fotbalista Pavel Pospíchal. Takže za dva na Dlouhou Ves.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů