Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

02.06.2018 16:30

24.kolo, Vysočina | Havlíčkův Brod | Okresní přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Omlazená Světlá se držela, nakonec však i ona s Brodem prohrála


Branky


12

Krásný zápas byl k vidění ve Světlé, kde tamní béčko změřilo síly s brodským céčkem. Domácí se brodskému válci postavili a o půli i vedli, nakonec však prohráli.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vedení domácích do půle

Světlá začala utkání ve velkém stylu a již v 6. minutě se mohli domácí fanoušci společně s hráči radovat. Skóre zápasu totiž otevřel Filipský. Domácí, kteří nastoupili okysličeni několika dorostenci, hráli vyrovnanou partii. Ve 21. minutě bylo srovnáno, když se prosadil nejlepší střelec soutěže Tůma. Utkání pokračovalo až do konce poločasu ve vyrovnaném duchu. Až v samém závěru prvního dějství se gólem do šatny prezentoval Kořínek. Na cestu do kabin tak týmy doprovázel stav 2:1.

Zkušení hosté zápas opět otočili

Ve druhé půli se misky vah začaly překlápět na stranu hostů, kteří začali uplatňovat svoje obrovské zkušenosti. Prim hrál především legendární záložník Michal Mareš, jenž byl uprostřed hřiště hodně vidět. Již v 51. minutě se Mareš prosadil poprvé a srovnal tak stav zápasu a po hodině hry stejný hráč otáčel skóre. Po této trefě se domácí ještě zmohli na vytvoření si několika brankových příležitostí, jejich střelci však všichni do jednoho selhali. Ke konci zápasu pak světelským docházely síly a přišel ještě jeden gólový trest. V samém závěru se po hrubé chybě gólmana Váchy prosadil Němec. Brodští pardálové samozřejmě zůstávají na prvním místě, Světlá je sedmá.



Ohlasy k zápasu


FK Bohemia Světlá nad Sázavou B
Tomáš Hradecký, záložník: Na okres se hrál pěkný koukatelný fotbal, bohužel nám postupně docházely sily a dobře kombinující hosté ve druhém poločase otočili naše překvapivé poločasové vedení. zásluhou výborného Mareše na svoji stranu. Brod má skvělý tým výkonnostně přesahující hranice okresu a postup si jednoznačně zaslouží.

FC Slovan Havlíčkův Brod C
Pavel Kuchta, záložník: Světlá byla zatím nejlepší tým, se kterým jsme se utkali. Především v první půli, tu druhou už jsme rozhodli svými zkušenostmi. Hrálo se na krásném hřišti, byla radost si tam zahrát fotbal.



Sestavy


FK Bohemia Světlá nad Sázavou B
J. Vácha [-] - P. Čížek [-] , P. Filippi [-] , L. Filipský [-] , J. Kořínek [-] (46. M. Muzikář [-] ) , J. Novák [-] , M. Petrus [-] , A. Skalický [-] (63. T. Hradecký [-] ) , O. Vacek [-] (66. c. Phan [-] ) , M. Šimek [-] (79. T. Bárta [-] ) , M. Vaňkát [-]

FC Slovan Havlíčkův Brod C
S. Duben [-] - P. Novotný [-] , M. Fišer [-] , J. Soukup [-] (46. P. Mareš [-] ) , P. Kuchta [-] - K. Stránský [-] , T. Tůma [-] , P. Fialka [-] , M. Mareš [-] - J. Kubát [-] , R. Němec [-] -

ŽK: 6. M. Fišer .
Hráči zápasu: J. Novák - R. Němec , M. Mareš , S. Duben .
Místo: Světlá nad Sázavou. Počet diváků: 78.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Jan Dolejš

Expert: Lukáš Málek
Tip experta: výhra hostů

V tomto utkání je jasným favoritem slovan, ale bude záležet, zda budou mít domácí nějaké hráče z A týmu. Každopádně krásný stadion ve Světlé by měl hostům vyhovovat v jejich kombinaci. I když mají postup jistý, zápas si užijí a zvítězí. A nám pomohou v udržení 5. příčky.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů