Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.06.2018 16:30

24.kolo, Vysočina | Havlíčkův Brod | Okresní přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Další vítězství donedávna tápajícího Keřkova, obětí Přibyslav.


Branky


12

Keřkov bojuje odhodlaně o záchranu a nic si nedělal z toho, že k němu přijel čtvrtý tým tabulky. Vyprovodil jej tříbrankovým rozdílem ve skóre.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Těsné vedení domácích do půle

Domácí se již od samého začátku zápasu pustili do útočení a již v 13. minutě to přineslo ovoce, když se radoval Pavlík. Branka dodala domácím klid na kopačky. Hosté se snažili domácí obranu překvapit jednak rychlými kontry a potom taky standardními situacemi, domácí obrana však vše zvládla a do kabin tak šli namotivovaní domácí s výhodou jednobrankového vedení.

 

Zlepšená hra hostů, gólový příděl do jejich sítě v závěru

Ve druhém poločase hosté zařadili druhý rychlostní stupeň a začali se více tlačit dopředu. V jejich obraně se však otevírala okna, čehož v 73. minutě využil Sobotka, když pláchl obraně a střelou na přední tyč zvýšil vedení domácích. Hostům se podařilo svou snahu o vstřelení gólu korunovat až v 85. minutě, kdy se po sérii faulů a následných standardních situací prosadil Růžička. V dosahu se však hosté dlouho neudrželi. V 89. minutě vyslal nepovedenou střelu na bránu Kunc. Strážce hostující svatyně Flekal, jenž normálně gólmanem není, si myslel, že balon jde mimo tři tyče a „kontroloval“ jej. K nejen jeho úžasu však žblabuňka zamířila k tyči a byl z toho gól. V samotném závěru pak šokované hosty dorazil P. Pavlík. Další výhrou se Keřkov dostává na dostřel záchranářským pozicím, Přibyslavské béčko si hoví na čtvrté příčce.



Ohlasy k zápasu


TJ Sativa Keřkov
Lukáš Dobrovolný, obránce: Po dlouhé době k nám přijeli hosté bez posil a bylo to znát. Na jaře se Přibyslav trápí a spíše se soustředí na výkony áčka, které bojuje o udržení v krajském přeboru. Kdyby se takto scházeli i na podzim, měli by značné problémy se udržet s béčkem i v OP jako my. Byl to víceméně vyrovnaný zápas, my drželi těsný náskok po celou dobu hry a nakonec zvítězili.

SK Přibyslav B
Martin Pátek, záložník: Zápas byl vyrovnaný, i když na Keřkovu bylo vidět, že potřebuje za každou cenu vyhrát, takže nás dost brousili. Když v závěru přidali během dvou minut dva góly, bylo hotovo.



Sestavy


TJ Sativa Keřkov
M. Matějka [-] - L. Dobrovolný [-] , D. Wasserbauer [-] , P. Pavlík [-] , V. Jeřábek [-] (55. D. Paul [-] ) - M. Sobotka [-] , M. Smejkal [-] , M. Pavlík [-] , P. Čejka [-] - J. Svoboda [-] (58. J. Šuška [-] ) , A. Kunc [-] (69. F. Kunc [-] )

SK Přibyslav B
P. Flekal [-] , J. Imramovský [-] , J. Jirásek [-] , M. Novák [-] (78. J. Zvolánek [-] ) , R. Musil [-] , P. Málek [-] , D. Tvrdík [-] , M. Ondra [-] , M. Růžička [-] , M. Pátek [-] , J. Stejskal [-]

ŽK: 54. V. Jeřábek , 82. D. Wasserbauer - 54. D. Tvrdík , 89. J. Jirásek .
Hráči zápasu: P. Pavlík .
Místo: Keřkov. Počet diváků: 65.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Jan Dolejš

Expert: Lukáš Málek
Tip experta: remíza

V tomto utkání Keřkov bude na svém malém tenisovém kurtu Přibyslav trápit. Ale hosté se nedají lacino, vidím to na kříž.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů