Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.06.2018 16:30

24.kolo, Vysočina | Havlíčkův Brod | Okresní přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vysoká výhra Kožlí nad Lípnicí


Branky


12

Lipnice začala v Kožlí nadějně, kvůli výbuchu ve druhém poločase nejen že o dobrý výsledek přišla, ale byla rozstřílena.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vedení hostí do půle

Zápas začal aktivně na obou stranách, domácí tým více držel balon, avšak byli to hosté, kdo dokázal být nebezpečný. V 10. minutě se snášel pěkný centr z pravé strany, naskakovali na něj dva lipničtí útočníci. K hlavičce se dostal Rosenberg, zastavila ho však tyč domácí brány. Kožlí mělo i nadále míč na svých kopačkách, vytěžit nic konkrétního ale nedokázalo. To hosté se dostali k pěknému brejku po levé straně. Dolejší z posledních sil píchnul míč D. Bláhovi, jenž prezentoval utaženou jedovkou z půlkruhu. Střela zapadla do spodního rohu branky a hosté vedli. Soustředěným defenzivním výkonem pak tento stav udrželi až do konce poločasu.

Obrovské chyby hostů zapříčinily debakl

Že Kožlí na svého soupeře vlétne a bude chtít zápas otočit, bylo jasné všem přítomným. Vyrovnání přišlo v 53. minutě, kdy hosté dobře zahráli standardku. Střílený centr Peška, hlavou sklepl útočící hráč a Vít Šťastný se sám před brankářem nemýlil. Pět minut na to přišla pro hosty další pohroma po velké chybě. Černému se vůbec nepovedl odkop od brány, který našel jen číhajícího protihráče, jenž se s míčem pustil do vápna Lipnice. Zde ho Černý nešikovně atakoval a nažízenou penaltu s ledovým klidem proměnil Pešek. V 61. minutě byl po druhé žluté kartě vyloučen hostující Rosenberg. Když dvě minuty na to namazal nepřesnou přihrávkou Dolejš Peškovi, který šel přímo do vápna, kde tvrdě zakončil, bylo po zápase. Domácí, kteří měli dvoubrankový náskok a početní převahu v klidu kombinovali a hosté se za svoji polovinu dostávali jen sporadicky. Další chyby nakupila hostující obrana v závěru zápasu, kdy se prosadil Geher a dvakrát Vít Šťastný, který tak zkompletoval hattrick.



Ohlasy k zápasu


SK Kožlí
pan Radoš, trenér: Ze začátku jsme nedali tři menší šance, pak jsme inkasovali. První poločas byl z naší strany tragédie, vůbec jsem nebyl spokojený. Ve druhém poločase Lipnice dostala červenou kartu, fyzicky odpadla a dostala branky. Stalo se jim úplně to samé, co nám v minulém kole v Brodě.

TJ Sokol Lipnice nad Sázavou
David Červenka, záložník: Začátek zápasu byl vyrovnaný, i když více držení míče měli domácí. Ale i přesto se do vedení dostali hosté, kdy po jednom z brejků zakončil tahoun týmu Borek Bláha. Druhy poločas přišel pro Lipnici šok. Nejprve vyrovnávací gól, pak penalta a nakonec vyloučení jednoho z hráčů.



Sestavy


SK Kožlí
M. Šafařík [-] - P. Cicvárek [-] , J. Makovec [-] , V. Šťastný [-] , K. Makovec [-] - M. Sedlář [-] (46. J. Misar [-] ) , M. Geher [-] , D. Mikula [-] , L. Pešek [-] - V. Šťastný [-] , J. Smítka [-] (77. T. Bělohradský [-] ) -

TJ Sokol Lipnice nad Sázavou
P. Bárta [-] - B. Černý [-] , J. Dolejš [-] , L. Tecl [-] - D. Bláha [-] , P. Dolejší [-] - Z. Rosenberg [-] , D. Červenka [-] - R. Kubát [-] , O. Šima [-] , A. Bláha [-]

ŽK: 32. J. Makovec - 42. Z. Rosenberg . ČK: 61. Z. Rosenberg .
Hráči zápasu: L. Pešek , V. Šťastný .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: Odvářka Jan - FOUSEK Martin, CICVÁREK Pavel (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Jan Dolejš

Expert: Lukáš Málek
Tip experta: výhra domácích

V Lipnici jsme hráli minulé kolo a jestli nepředvedou lepší výkon než proti nám, na body v Kožlí pomýšlet nemohou. Kožlí bude chtít odčinit výprask z Brodu, takže tady za jedna.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích