O. Pojezdný 43.
P. Kvanka 84. (p.)
2:1
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.06.2018 16:30

24.kolo, Vysočina | Havlíčkův Brod | Okresní přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Dolní Město udolalo Věžnici.


Branky


12

Dolní Město rázně vykročilo za jistotou záchrany, když v domácím zápase přetlačilo utahanou Věžnici.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První půle vyrovnaná herně i výsledkově

Začátek zápasu byl v režii hostů. Již v druhé minutě se radovali ze vstřeleného gólu, když se po závaru před domácí bránou, kde nikdo nedokázal odkopnout míč, prosadil Chalupník. Poté převzali iniciativu domácí a vytvářeli si i brankové příležitosti, gólové vyústění však dlouho ne a ne přijít. Až ve 43. minutě se ke střele dostal Pojezdný a jeho jedovka, snad i zásluhou teče, proklouzla za záda výborně chytajícího Drahoše. Do kabin tak týmy odcházely za stavu 1:1.

Tlak domácích a vyloučení hostů vedly k dokonání obratu

Ve druhém poločase domácí ještě více zatlačili unavené hosty. Ti pod tlakem vyráběli chyby v rozehrávce, avšak domácí toho nedokázali využít a ohrozit Drahošovu branku. V 61. minutě došlo ke zlomové situaci, kdy se nechal vyloučit hostující útočník Klement. Protesty vedly v 54. minutě ke kartě první a série faulů sedm minut na to již vystavila stopku. Paradoxně však početní nevýhoda hosty stmelila a od této chvíle byli opět naprosto vyrovnaným soupeřem. Zápas rozhodla 84. minuta, kdy byla proti hostující brance nařízena penalta, kterou proměnil Kvanka. V závěru zápasu měli hosté ještě dvě velké příležitosti, avšak neproměnili ani jedinou. Domácí se tak po výhře 2:1 relativně vzdálili sestupovému pásmu, Věžnice, která již vyhlíží konec sezóny, zůstává devátá.



Ohlasy k zápasu


TJ Rebel Dolní Město
Pavel Vaňkát, sekretář: Začátek nám nevyšel, poté jsme již byli lepší a měli více šancí. Červená karta hostům paradoxně nějakým způsobem pomohla, rozhodli jsme až v závěru z penalty.

SK Věžnice
David Drahoš, brankář: Do utkání jsme vstoupili dobře. Ujali jsme se vedení. Postupem času ale domácí začali byt aktivnějším týmem. Opět bylo znát, že pro většinu našich hráčů je to už druhý zápas o parném víkendu. Rozhodly závěry poločasů a zbytečné vyloučení Klementa. Bod nebyl daleko, ale domácí nás přehrávali.



Sestavy


TJ Rebel Dolní Město
L. Venc [-] - M. Mišta [-] (90. D. Štěpánek [-] ) , O. Pojezdný [-] (80. P. Kvanka [-] ) , D. Švanda [-] , J. Krupička [-] , J. Sklenář [-] , F. Tichý [-] , A. Janák [-] , A. Vápeník [-] (27. L. Zápotočný [-] ) , L. Doležal [-] , T. Chlád [-]

SK Věžnice
D. Drahoš [-] - S. Šimoníček [-] , J. Enderle [-] , A. Dvořák [-] , R. Tecl [-] , D. Cakl [-] , M. Chalupník [-] (25. O. Havlíček [-] ) , T. Klement [-] , M. Krupička [-] , J. Francálek [-] (74. P. Beneš [-] ) , M. Fikejz [-]

ŽK: 47. J. Krupička , 61. O. Pojezdný - 54. T. Klement , 84. D. Cakl , 89. P. Beneš . ČK: 61. T. Klement .
Hráči zápasu: J. Krupička , M. Mišta - O. Havlíček .
Místo: Dolní Město. Počet diváků: 85. Rozhodčí: Vojtíšek Radek - SYNECKÝ Jan, NOVÁK Vojtěch.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Jan Dolejš

Expert: Lukáš Málek
Tip experta: výhra domácích

Dolák minulé kolo obral o body přibyslav hrající doma. Myslím, že do tohoto utkání dají úplně vše a Věžnici zdolají, aby měli jistotu záchrany, stále je ve hře ještě 9 bodů.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: remíza

Tip: výhra hostů