Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

27.05.2018 16:30

23.kolo, Vysočina | Havlíčkův Brod | Okresní přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Zajímavý zápas v Jeníkově dopadl lépe pro Okrouhlici


Branky


13

Golčův Jeníkov touží po jistotě záchrany a v poslední době předvádí dobré výkony. Po měření sil se soustředěně hrající Okrouhlicí si však bude muset na další body počkat.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Jeníkov hrál skvěle, avšak jen do inkasované branky

Golčův Jeníkov začal utkání skvěle a kontroloval hru. Velmi záhy se mu podařilo také otevřít skóre.  V 7. minutě se prosadil Šulc.  Domácí i nadále drželi otěže zápasu pevně ve svých rukou, hostům se téměř nedařilo dostat se za půlící čáru, avšak další dvě dobré příležitosti na navýšení skóre domácí nevyužili. Ve 20. minutě se zranil domácí střední záložník Jelínek a pro domácí se toto ukázalo jako velká ztráta. Hosté se dostali do hry a především ve středu hřiště začali jeníkovské přetlačovat. Výsledek na sebe nenechal dlouho čekat a již ve 27. minutě srovnával J. Beránek. Golčův Jeníkov nedokázal udržet nastavenou laťku a dostával se do potíží. Chvíli hosté hrozili jen střelami z dálky, poté ve velké příležitosti Čejka přestřelil domácí branku. Na nesmělé náznaky šancí jeníkovských reagovala Okrouhlice povedenou standardní situací, která rozezvučela břevno. Ve 37. minutě strhnul vedení na stranu hostů opět J. Beránek, jehož střelu z dálky Skala nedokázal zastavit. O půli vedla Okrouhlice 1:2.

Domácí srovnali obraz hry i skóre, poté však padli

Od úvodu druhé půle byl obraz hry vyrovnaný. Domácí navázali na dobrý výkon ze začátku zápasu a v 68. minutě se jim podařilo vyrovnat zásluhou Zeleného, jenž po kličce ve vápně zavěsil pod víko. Jeníkovští se vezli na útočné vlně a dostali se k dalším třem střelám, všechny však mířily přímo na brankáře Neuvirtha, který je zkušeně zkrotil. Naopak, z následného brejku, který následoval nedůraz a chybu v domácí obraně prostřelil z lajny brankáře Prášek. To se psala 74. minuta. Poté stoupla nervozita na všech stranách hřiště, zápas se začal vymykat sudímu z rukou a až do konce se stadionem nesl zvuk hlasitých hádek. V 82. minutě se po sérii rohů míč odrazil k J. Beránkovi, jenž krásnou střelou zpoza vápna završil hattrick.

Okrouhlice si nyní hoví v klidném středu tabulky, zatímco Jeníkov na třetím místě od konce ještě zažije krušné chvíle.



Ohlasy k zápasu


TJ SOKOL Golčův Jeníkov
Stanislav Šulc, útočník: Vyrovnaný zápas, kterému by slušela remíza. Hosté hráli velmi dobře.

TJ Sokol Okrouhlice
Jakub Neuvirth, brankář: Vyrovnané utkání na pěkném hřišti. Prvních 25 minut byl Jeníkov jasné lepší,ale po našem vyrovnávacím golu se hra naprosto otočila z čehož pramenilo naše poločasové vedení. Jeníkovu se podařilo ve druhé půli vyrovnat, ale naštěstí jsme dvěma rychlými goly zápas strhli na naší stranu.



Sestavy


TJ SOKOL Golčův Jeníkov
V. Skala [-] - A. Vrdský [-] , S. Šulc [-] , L. Dvořák [-] , P. Váňa [-] (78. P. Nebřenský [-] ) , T. Koten [-] , D. Jelínek [-] (20. J. Fendrych [-] ) , J. Miřácký [-] , V. Koubek [-] (78. P. Dobrý [-] ) , M. Zelený [-] (76. D. Skála [-] ) , M. Satrapa [-]

TJ Sokol Okrouhlice
J. Neuvirth [-] - J. Švec [-] , M. Strašil [-] , M. Vydrář [-] , J. Zadina [-] (84. M. Med [-] ) , M. Beránek [-] - V. Strašil [-] , P. Čejka [-] , J. Beránek [-] - D. Prášek [-] , T. Jelínek [-]

ŽK: 52. J. Fendrych , 60. L. Dvořák - 52. M. Vydrář , 55. T. Jelínek .
Hráči zápasu: S. Šulc - J. Beránek .
Místo: Golčův Jeníkov. Počet diváků: 59.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Jan Dolejš

Tip: výhra domácích

V tomto zápase si také oba týmy body rozdělí, tím pádem tipuji remízu.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

V tomto zápase si také oba týmy body rozdělí, tím pádem tipuji remízu.

Tip: výhra domácích