Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

27.05.2018 16:30

23.kolo, Vysočina | Havlíčkův Brod | Okresní přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Překvapivá výhra Dolního Města v Přibyslavi


13

Přibyslav hraje v poslední době rozpačitě a tentokrát se jí zápas vůbec nevyvedl, když se nechala vyloupit Dolním Městem

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Divoká první půle

Dolní Město bylo v Přibyslavi jednoznačným outsiderem a hned od začátku utkání se začal tento scénář naplňovat. Již v 1. minutě otevřel skóre zápasu Tvrdík, tentýž hráč o tři minuty později navyšoval na rozdíl dvou branek a začínalo se schylovat k debaklu. Dolní Město se však okamžitě vzchopilo a již v 9. minutě snižoval Tichý. Po půlhodině hry dával na 3:1 Ondra a Přibyslavští si mysleli, že pohodlně dokráčejí k vítězství. Absolutně však nezvládli závěr poločasu. Ve 40. minutě se trefil Pojezdný a gólem do šatny uzavřel poločas Krupička. Do kabin se tak šlo za stavu 3:3.

Obrat Dolního Města

Do druhé půle vstoupili hosté na stejné vlně, na které odešli do kabin, čili na gólové. Již ve 49. minutě se dostali do vedení zásluhou Mišty a tři minuty na to zvyšoval na rozdíl dvou branek Krupička. Domácí, zaskočeni takovýmto průběhem značně znervózněli. Hosté se zatáhli a zkušeně bránili dvoubrankové vedení. Přestože měla Přibyslav značný tlak, do konce utkání se jí již obranu hostí překonat nepodařilo. Prohrála tak domácí utkání s Dolním Městem 3:5. Přibyslav zůstává čtvrtá, Dolní Město se po sérii špatných výsledků končně chytilo a vyhouplo se na desáté místo.



Ohlasy k zápasu


SK Přibyslav B
Jiří Stejskal, záložník: Ze strany Přibyslavi nepovedený zápas. V prvním poločase jsme neproměnili spoustu téměř stoprocentních šancí a dali soupeři možnost po hrubých chybách skórovat. Druhý poločas rozhodly dva slepené góly a po té už jsme do uzavřené obrany soupeře nedokázali skórovat.

TJ Rebel Dolní Město
Adam Janák, obránce: Konečně jsme to prolomili.S touhle výhrou asi nikdo nepočítal ale o to máme větší radost. I když jsme po pěti minutách prohrávali zase 2:0, sebrali jsme se, začali bejt nebezpečný a dávat góly. Soupeře to dost zaskočilo, hádali se ,znejistili, chybovali a my toho dokázali využít.Závěr zápasu už jsme neriskovali, měli jsme 2 góly náskok a i když nás hodně tlačili, vydrželi jsme. Dostali jsme vítr do plachet a snad se začne vracet forma jaká byla na podzim.



Sestavy


SK Přibyslav B
J. Zvolánek [-] - R. Musil [-] , P. Málek [-] , D. Tvrdík [-] , M. Ondra [-] , M. Růžička [-] (53. A. Homolka [-] ) , P. Flekal [-] , J. Prchal [-] , M. Pátek [-] , J. Stejskal [-] , J. Imramovský [-] (60. M. Novák [-] )

TJ Rebel Dolní Město
L. Venc [-] - M. Mišta [-] (75. D. Štěpánek [-] ) , D. Švanda [-] , O. Pojezdný [-] , J. Krupička [-] , J. Sklenář [-] , F. Tichý [-] , A. Janák [-] , A. Vápeník [-] , L. Doležal [-] , T. Zikmunda [-]

ŽK: 80. R. Musil , 88. J. Stejskal - 75. T. Zikmunda , 84. F. Tichý .
Hráči zápasu: M. Ondra - J. Krupička , F. Tichý .
Místo: Přibyslav. Počet diváků: 55.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Jan Dolejš

Tip: výhra domácích

V tomto utkání zvítězí domácí tým, i přesto, že se hosté nevzdají lacino.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

V tomto utkání zvítězí domácí tým, i přesto, že se hosté nevzdají lacino.

Tip: výhra domácích