0:3
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.05.2015 10:00

16.kolo, Vysočina | Žďár nad Sázavou | IV. třída sk. A, 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Velká Losenice zůstala výhrou ve hře o postup


Branky


0

Herálec se konečně v domácím prostředí sešel s více než jedenácti hráči do pole, ale Velká Losenice potvrdila roli favorita a bezpečně vyhrála.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Herálec do utkání s Velkou Losenicí nastoupil s patnácti hráči na soupisce. Velká Losenice přijela k zápasu jen s jedenácti hráči a hned od začátku bylo vidět,  že se jejich fotbalisté nechtějí dopustit žádného zranění . Ve 4 minutě se ve vápně hostů srazili dva hráči a jeden z nich zůstal ležet na zemi. Naštěstí pro Losenici se hráč do zápasu následně vrátil. První větší šanci v deváté minutě domácí neproměnili. V osmnácté minutě přišel brejk hostů, který skončil brankou. Domácí svoji převahu nedokázali využít. Do poločasu se už nic důležitého nestalo, hosté šli do kabin v lepší náladě. Heráleckým nepomohlo ani střídání, a tak v osmdesáté minutě inkasovali z penalty. V poslední minutě hosté svůj náskok zvýšili. 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Herálec B
Ondřej Černý, hráč Herálce: Velká Losenice zaslouženě vyhrála.

TJ Velká Losenice
Miroslav Hromádka, trenér Velké Losenice: Celé utkání jsme hráli pouze v 11 lidech. Přesto jsme celých 90 minut bojovali a nakonec zaslouženě zvítězili. Celý tým zaslouží za předvedený výkon pochvalu a to nejen za bojovnost, ale i za nasazení a přístup k utkání.



Sestavy


TJ Sokol Herálec B
P. Čejka [-] - T. Litochleb [-] , J. Chyba [-] , F. Zástěra [-] (80. L. Zástěra [-] ) , M. Opluštil [-] - S. Suchý [-] , P. Čejka [-] , J. Myška [-] , D. Okurka [-] (46. M. Dostál [-] ) - B. Dostál [-] (55. L. Holeš [-] ) , J. Chyba [-]

TJ Velká Losenice
J. Kasal [-] - J. Molík [-] , P. Neubauer [-] , M. Mokrý [-] , Z. Pospíchal [-] - J. Grodl [-] , T. Neubauer [-] , J. Marek [-] - R. Kasal [-] , L. Štíbal [-]

Hráči zápasu: L. Štíbal .

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.