Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.05.2018 16:30

23.kolo, Vysočina | Havlíčkův Brod | Okresní přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Souboj týmů ze středu tabulky lépe pro Světlou


Branky


13

Vyrovnaný a zajímavý zápas byl k vidění v Dlouhé Vsi, kde domácí nestačili na hosty ze Světlé.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Bezbranková první půle

Prvních 20 minut zápasu bylo vyrovnaných, domácí spíše nakopávali, hosté jsme se snažili hrát po zemi, ale terén to příliš nedovoloval. Domácí si vytvořili několik standardek okolo vápna, avšak žádná z nich úspěšná nebyla. Chvíli na to šel domácí útočník sám na bránu,ale nedal. Na druhé straně po přihrávce Sobka šel sám na bránu Dibelka, gólman jeho střelu vyrazil a následnou dorážku vykopl obránce z brankové čáry. Zanedlouho tečovanou střelu Sobka brankář vyrazil na roh. Do konce poločasu však branka nepadla.

Přestřelka dospěla k rozhodnutí v 90. minutě

V druhé půli prvních byla prvních deset minut Dlouhá Ves lepším týmem, měla několik závarů, opět však bez brankového vyústění. Hostům se nedařil vepředu udržet míč. Potom však kolmou přihrávkou našel Sobek Šimka, ten obešel obránce a přihrál Dibelkovi před prázdnou branku. Světelský zabiják se nemýlil a v 55. minutě otevřel skóre. Hosté ale po minutě vyrovnali, po dlouhém autu zůstal na penaltě Krečman úplně sám a rozvlnil síť. V 62. minutě Dibelka po přihrávce ze středu hřiště obešel stopera a z velkého vápna skákavou střelou k tyči  vstřelil gól na 2:1.Domácí opět po minutě srovnali, tentokrát se po rohovém kopu, který zahrával Svoboda, prosadil hlavou opět Krečman.Pak se uvolnil hostující Novák, ale jeho střelu brankář vyrazil na břevno. Když už zápas spěl k remíze, Petrus našel Nováka, ten obešel dva obránce a střelou k tyči nedal brankáři šanci. V 90. minutě tak strhnul vedení na stranu Světlé, které už se do závěrečného hvizdu nezměnilo. Světlá vyhrála 2:3, oba týmy se pohybují v klidném středu tabulky.



Ohlasy k zápasu


TJ Dlouhá Ves
Martin Lukačina, záložník: Byla to vyrovnaná hra, ze začátku jsme měli několik šancí ale neproměnili jsme je. V druhé půli jsme z našich chyb dostali góly.

FK Bohemia Světlá nad Sázavou B
Lukáš Dibelka, záložník: K zápasu jsme jeli s obavami,horko těžko jsme dali dohromady 12 hráčů,navíc nás čekal zápas na hřišti,které je hodně specifické.Myslím si, že rozhodlo především to,že se nám podařilo eliminovat dvojici J.Lukačina - P.Pospíchal .A také,že všichni odjezdili zápas na 110%. Řekl bych,že remíza by byla spravedlivější.



Sestavy


TJ Dlouhá Ves
L. Rajdl [-] - N. Vojta [-] (84. T. Němec [-] ) , M. Kunášek [-] , J. Eis [-] - J. Žeguc [-] (81. P. Šrámek [-] ) , V. Krečman [-] , M. Lukačina [-] , J. Lukačina [-] - D. Vošický [-] , O. Svoboda [-] , P. Pospíchal [-] -

FK Bohemia Světlá nad Sázavou B
V. Provazník [-] - O. Vacek [-] , J. Novák [-] , M. Šimek [-] , L. Dibelka [-] (78. T. Hradecký [-] ) , J. Tvrdý [-] , c. Phan [-] , L. Filipský [-] , L. Sobek [-] , M. Petrus [-] , M. Vaňkát [-]

ŽK: 65. O. Svoboda - 36. M. Petrus , 78. c. Phan .
Hráči zápasu: V. Krečman - M. Petrus , J. Tvrdý .
Místo: Dlouhá Ves. Počet diváků: 40.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Jan Dolejš

Tip: remíza

Domácí mají na jaře dobrou formu a nezaváhají ani proti Světlé, výhodou pro ně bude i jejich hřiště.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Domácí mají na jaře dobrou formu a nezaváhají ani proti Světlé, výhodou pro ně bude i jejich hřiště.

Tip: výhra hostů