2:1
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

20.05.2018 16:30

22.kolo, Vysočina | Havlíčkův Brod | Okresní přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Tvrdě bránící hra Okrouhlice na Světlou platila


Branky


11

Okrouhlice předvedla na svém hřišti ukázkové catenaccio a porazila Světelské béčko rozdílem jedné branky.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Jednobrankové vedení domácích do půle

Již od úvodu zápasu měli hosté míč povětšinou na svých kopačkách a vytvářeli si šance, proměňovat je však nedokázali. Domácí obrana na hostující útočníky čekala zatažena hodně hluboko a neváhala proti nim použít i velmi tvrdých zákroků. První gól zápasu měli na svědomí domácí. Padl ve 27. minutě po nádherné akci, kdy se Dolejší zbavil obránce, udělal kličku gólmanovi Váchovi a předložil balon přesně na nohu Jelínkovi, který se do poloodrkryte brány nemýlil. Po vstřelené brance zaparkovali domácí před svou bránu autobus a není divu, že do půle se skóre již nezměnilo. Jediným smutně zajímavým momentem tak bylo zranění hostujícího Fillipiho po tvrdém zákroku domácího beka.

Další úder v síti hostí, kteří v závěru již jen snížili

Do druhého poločasu vstoupili opět aktivněji hosté, opět svoje šance zazdívali a opět za to byli potrestání. V 67. minutě postupoval Dolejší sám na brankáře, v tísni dokázal nahrát pod sebe na nabíhajícího Práška, jenž zvýšil na 2:0. Herní převaha světelských přinesla ovoce až v samém závěru zápasu, kdy se krásnou ranou prosadil Vaňkát. Ihned po jeho trefě však sudí zapískal konec. Zápas dopadl poměrem 2:1. Světlá je sedmá, její přemožitelé z Okrouhlice jí dýchají z osmého místa na záda se tříbodovou ztátou.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Okrouhlice
Jakub Neuvirth, brankář: Dnes proti Světlé ubojované vítězství. Byli jsme horším týmem,ale podařilo se nám proměnit dvě brejkové sitauce, na které jsme spoléhali. Dobře jsme bránili a opět jsme měli i trochu toho pověstného štěstíčka.

FK Bohemia Světlá nad Sázavou B
Tomáš Hradecký, obránce: Hrál se fotbal nevalné kvality, mnohdy až s brutálními zákroky domácích. Po celý zápas jsme byli aktivnější, domácí jen bránili a čekali co uděláme. Za neproměňování šancí jsme byli potrestáni, zápas jsme si prohráli svoji špatnou produktivitou sami. Špatný výkon podal také hlavní rozhodčí,který buď fauly domácích nepískal vůbec nebo nepochopitelně nedal žlutou kartu. Hráli za nás čtyři dorostenci, které domácí obraceli jak seno.



Sestavy


TJ Sokol Okrouhlice
J. Neuvirth [-] - L. Červený [-] (68. J. Zadina [-] ) , M. Strašil [-] , M. Vydrář [-] , M. Beránek [-] - T. Jelínek [-] , P. Čejka [-] , J. Beránek [-] , M. Med [-] (75. J. Švec [-] ) - D. Prášek [-] , Z. Dolejší [-]

FK Bohemia Světlá nad Sázavou B
J. Vácha [-] - F. Uhlíř [-] , P. Filippi [-] (37. c. Phan [-] ) , M. Šimek [-] , J. Pešek [-] , T. Hradecký [-] , P. Čížek [-] , L. Filipský [-] , L. Sobek [-] , M. Petrus [-] , M. Vaňkát [-]

ŽK: 69. M. Med .
Hráči zápasu: M. Vydrář , M. Beránek , Z. Dolejší - M. Vaňkát .
Počet diváků: 92. Rozhodčí: HOSPODKA Jakub - DOČKAL Lukáš, NIEDERLE Zdeněk.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Okrouhlice hraje tvdý a bojovný fotbal, světlá je daleko fotbalovější a z tohoto duelu výjde vítězně.

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Administrátor klubu, Fanoušek - TJ Sokol Okrouhlice | Vysočina | Havlíčkův Brod

Tip: remíza

Tip: výhra domácích