Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

20.05.2018 16:30

22.kolo, Vysočina | Havlíčkův Brod | Okresní přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Brodské céčko vyplenilo Vísku


Branky


11

Víska doma obvykle body neztrácí, to by ovšem nesměl přijet soupeř z jiné dimenze.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Během čtvrthodinky čtyři branky a bylo vymalováno

Víska hraje na domácím hřišti velmi dobře a o body dokáže obrat i favorizované týmy. Že to tentokrát nebude tento případ se začali všichni přítomní na stadionu přesvědčovat již velmi brzy. Ve 3. minutě Lukeše překonal Chalupa, v 9. minutě zvyšoval na 0:2 Stránský. Když pak ve 13. a 15. minutě přidal další dva zásahy Roman Němec, začínalo se schylovat k nebývalému masakru. Po půlhodině hry navíc nejlepší hráč soutěže Tůma dokonal bůra. Víska stihla před koncem poločasu korigovat na 1:5 zásluhou Šlechty, i tak šla ale dokabin s pořádným přídělem.

Demolice pokračovala i v půli druhé

Brodští plejeři nehodlali polevit ani v dějstvím druhém. Aby Vísce připomněli, že přestávkou její noční můra nekončí, udeřili hned dvakrát na samém začátku druhého poločasu. Nejprve ve 46. minutě podruhé v zápase rozvlnil síť Tůma, o chvilku později ho následoval Nechvátal. Relativní klid zažila síť domácí brány až do 70. minuty, kdy ji napnul Chalupa. Domácí pak přidali svůj druhý čestný úspěch v zápase, když se v 81. minutě prosadil Lacina. Poslední slovo však měli opět hosté, na konečných 2:9 upravoval v závěru Teplan. Vypleněná Víska si připsala již čtvrtou prohru z posledních pěti zápasů a je pátá, brodští matadoři jsou samozřejmě první s průměrem sedmi vstřelených gólů na zápas.



Ohlasy k zápasu


Sokol Víska z.s.
Radek Křivský, trenér: Výsledek hovoří za vše. Před zápasem jsem věřil, že přes nespornou kvalitu soupeře je dokážeme potrápit. Opak byl pravdou! Naší ustrašenou nezodpovědnou hrou v úvodu utkání jsme umožnili soupeři skórovat v prvních třinácti minutách hned čtyřikrát. V druhé polovině prvního poločasu jsme sice dokázali přehnaný respekt k soupeři překonat, dostat se do několika šancí a alespoň jednu proměnit. Ovšem naše zaspání v počátku druhého poločasu ukončilo veškeré zbytky nadějí na alespoň trochu přijatelný výsledek. Na tomto místě bych chtěl poděkovat našim divákům, kteří i přes náš zoufalý výkon, nás až do konce zápasu podporovali.

FC Slovan Havlíčkův Brod C
Pavel Kuchta, záložník: Hrálo se na pěkném hřišti. Od soupeře jsem čekal lepší výkon, ale během dvaceti minut jsme jim dali čtyři góly a bylo hotovo.



Sestavy


Sokol Víska z.s.
Z. Lukeš [-] - L. Fikar [-] (72. A. Filip [-] ) , D. Kufr [-] , R. Hýbl [-] (75. M. Benák [-] ) , L. Málek [-] , M. Houdek [-] , P. Lacina [-] , R. Sadílek [-] (67. A. Křivský [-] ) , J. Krupička [-] , B. Psota [-] , J. Šlechta [-]

FC Slovan Havlíčkův Brod C
S. Duben [-] - M. Fišer [-] , P. Novotný [-] , J. Kubát [-] , J. Soukup [-] - K. Stránský [-] , T. Tůma [-] , P. Kuchta [-] , M. Chalupa [-] - R. Němec [-] (46. T. Teplan [-] ) , P. Nechvátal [-] -

ŽK: 87. P. Novotný .
Hráči zápasu: T. Teplan , T. Tůma .
Místo: Víska. Počet diváků: 59.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Brod je nejlepším týmem okresu a jen tak body nestrácí, ve Vísce určitě vyhraje.

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Administrátor klubu, Fanoušek - TJ Sokol Okrouhlice | Vysočina | Havlíčkův Brod

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích