2:2
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

20.05.2018 16:30

22.kolo, Vysočina | Havlíčkův Brod | Okresní přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Remíza Golčova Jeníkova a Věžnice


Branky


11

Golčův Jeníkov nechce připustit pád do nižší soutěže. Věžnici se nepodařilo ho vyloupit.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Těsné vedení Jeníkova do půle

Golčův Jeníkov pořádně vyděsilo chvilkové postavení na chvostu tabulky. Poté co v minulém kole překvapivě vyhrál v Přibyslavi, chtěl si teď vyšlápnout na Věžnici, která naopak začíná ztrácet dech. První půle nabídla zajímavou podívanou, kdy domácí měli tři slibné příležitosti, zatímco hosté jednu. Golčův Jeníkov sbíral odražené míče a snažil se chodit do přečíslení, hosté spoléhali tradičně na svou jednoduchou silovou taktiku. Když už to vypadalo, že první půle skončí bez branek, dostali se domácí ve 44. minutě k rychlému brejku. Obrana Věžnice ho sice odvrátila na aut, domácí ho však  „po islandsku“ dopravili až do vápna, kde se odrazu dostal Šulc a překonal hostujícího brankáře. 

 

Optická převaha domácích a navýšení náskoku, Věžnice srovnala dvěma góly Klementa

Ve druhé půli měli domácí opticky více ze hry, svou převahu dokázali korunovat i gólem. V 56. minutě předvedli rychlý brejk po straně, jenž byl zakončen centrem na Dvořáka, jenž se před brankářem nemýlil. S hosty to začínalo vypadat nehezky, naštěstí pro ně však vstřelili kontaktní branku velmi záhy. Již tři minuty pro gólu ve vlastní síti zahrávali věžničtí standardní situaci z dobrých 35 metrů. Pro míč si šel domácí brankář Zelený, kulatý nesmysl mu však vypadl přímo pod nohy Klementa, jenž si nedělal problém a s nížil na rozdíl jediné branky. Věžnici gól nakopnul a hnala se za vyrovnáním. Jeníkov se zatáhnul, možná až moc. I přesto se dostal k nebezpečnému brejku, který však neproměnil. V 67. minutě se po pěkném balonu za obranu dostal do šance Klement a opět se nemýlil. Zápas dále nabídl po jedné šanci a jednom závaru na každé straně, gól však již nepadl. Domácí tak udělali další krok k záchraně, posunuli se na 12. místo a v závěru soutěže je čeká relativně lehký los. Pro hosty se nic nemění na jejich postavení ve středu tabulky. 



Ohlasy k zápasu


TJ SOKOL Golčův Jeníkov
Stanislav Šulc, útočník: Po celý zápas jsme byli lepší, zápas jsme měli pod kontrolou. Po inkasovaném gólu, který Věžnici nakopl jsme se hodně zatáhli, projevilo se, že naše mladé mužstvo ještě nemá zkušenosti.

SK Věžnice
David Drahoš, brankář: Už několik kol nás trápí zranění a nedostatek hráčů. Většina kluků hraje dvě utkání za víkend. V sobotu za béčko a v neděli za áčko. Už je znát únava a podle toho vypadal náš výkon v Jeníkově. Bod bereme.



Sestavy


TJ SOKOL Golčův Jeníkov
M. Zelený [-] - T. Koten [-] , J. Miřácký [-] , V. Koubek [-] (57. P. Dobrý [-] ) , D. Novotný [-] (86. V. Svoboda [-] ) , M. Satrapa [-] , A. Vrdský [-] , S. Šulc [-] (83. J. Fendrych [-] ) , L. Dvořák [-] , P. Váňa [-] (67. D. Skála [-] ) , D. Jelínek [-]

SK Věžnice
D. Drahoš [-] - J. Enderle [-] (87. M. Chalupník [-] ) , D. Cakl [-] , A. Drahoš [-] , M. Drahoš [-] , T. Klement [-] (80. P. Beneš [-] ) , S. Šimoníček [-] , M. Krupička [-] , J. Francálek [-] , M. Fikejz [-] , V. Kunc [-]

ŽK: 20. M. Satrapa - 86. M. Krupička , 89. M. Drahoš , 89. J. Enderle .
Hráči zápasu: J. Miřácký , L. Dvořák - T. Klement .
Místo: Golčův Jeníkov. Počet diváků: 62.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Domácím se podařilo porazit Přibyslav. Hoste dvakrát v řadě prohráli. Věřím ve vyrovnaný zápas který skončí remízou

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Administrátor klubu, Fanoušek - TJ Sokol Okrouhlice | Vysočina | Havlíčkův Brod

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích