3:2
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

19.05.2018 16:30

22.kolo, Vysočina | Havlíčkův Brod | Okresní přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Keřkov bojuje o záchranu statečně, připsal si skalp Lipnice


Branky


52. M. Sobotka , 57. M. Sobotka , 72. A. Kunc - 34. A. Bláha , 77. B. Černý
11

Keřkov sice po poločase prohrával, utkání však dokázal zvrátit.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Jednobrankové vedení hostů do půle

První poločas byl vyrovnaný, domácí hrozili ze standardních situací. Po jednom pěkně zahraném trestňáku hosty zachránil náhradní brankář Bárta. Po půlhodině hry se po skrumáži na malém vápně domácích nejlépe zorientoval A. Bláha a poslal hosty do vedení, které jim vydrželo až do konce poločasu.

Velký obrat domácích a infarktový závěr

Ve druhém poločase hrozili zejména domácí. V 52. minutě utekl po pravé straně Sobotka a z velkého úhlu prostřelil hostujícího brankáře. Další gól přišel z opět z pravé strany. Domácí záložník našel přesnou křížnou přihrávkou přes celé vápno Sobotku, jenž svým druhým gólem během pěti minut otočil stav zápasu. Lipnice otevřela hru, což se jí nevyplatilo a v 72. minutě inkasovala z brejku potřetí, střelcem byl Kunc.  V 77. minutě uklidil odražený balon do domácí sítě Černý a zdramatizoval závěr zápasu. V 84. minutě se opět vytáhl hostující brankář Bárta, když domácím lapil pokutový kop. V samém závěru zápasu přešel přes pět domácích hráčů D. Bláha, avšak na brankáře Matějku již nevyzrál.  Domácí tak získali cenné body v boji o záchranu, nyní jsou předposlední. Lipnice zůstává desátá.



Ohlasy k zápasu


TJ Sativa Keřkov
Lukáš Dobrovolný, obránce: Hosté sice po půli vedli, ale po změně stran jsme dali rychlé dva góly a skóre rázem obrátili. Došlo to i do fáze, kdy jsme 3:2 vedli a ke konci zápasu se ještě strachovali o vítězství a to jsme jestě mohli pojistit výsledek pomocí pokutového kopu, ale ten jsme bohužel neproměnili. Hrál se vyrovnaný zápas se spoustou šancí a bylo vidět, že oba týmy se rvou o každý bod a určitě nepatří do nižší soutěže...

TJ Sokol Lipnice nad Sázavou
David Červenka, záložník: Hrál se vyrovnaný bojovný zápas s minimem šancí. My jsme měli v první půli lehči převahu a kontrolovali hru. Na začátku druhé půle na nás vlítli, otočili skóre a pak to bylo nahoru a dolu.. Nedali penaltu a rozhodčí je tlačil.



Sestavy


TJ Sativa Keřkov
M. Matějka [-] - L. Dobrovolný [-] , M. Zvolánek [-] , P. Pavlík [-] , V. Jeřábek [-] - M. Sobotka [-] , M. Smejkal [-] (60. J. Šuška [-] ) , M. Pavlík [-] , P. Čejka [-] - J. Svoboda [-] , A. Kunc [-] (90. H. Wah [-] )

TJ Sokol Lipnice nad Sázavou
P. Bárta [-] - J. Bouchner [-] , R. Kubát [-] (73. T. Rojka [-] ) , B. Černý [-] , L. Tecl [-] - D. Červenka [-] (57. J. Hanzlík [-] ) , D. Bláha [-] , P. Dolejší [-] , T. Horák [-] - A. Bláha [-] , Z. Rosenberg [-]

ŽK: 53. P. Pavlík , 76. V. Jeřábek - 28. Z. Rosenberg , 56. R. Kubát , 84. T. Rojka .
Hráči zápasu: M. Sobotka - P. Bárta .
Počet diváků: 64. Rozhodčí: NIEDERLE Zdeněk - DOČKAL Lukáš, ONDRÁČEK Milan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Oba soupeři mají nevyrovnané výsledky. Keřkov by mohl Lipnici na domácím hřišti porazit.

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Administrátor klubu, Fanoušek - TJ Sokol Okrouhlice | Vysočina | Havlíčkův Brod

Tip: remíza

Tip: výhra domácích