Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

19.05.2018 10:00

22.kolo, Vysočina | Havlíčkův Brod | Okresní přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Šmolovy daly Dolnímu Městu na jeho hřišti bůra


Branky


11

Dolnímu Městu se na jaře vůbec nedaří a dle očekávání nedokázalo vzdorovat ani rozjetým Šmolovům.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Do půlhodinky čtyři branky a bylo vymalováno

Šmolovy se s Dolním Městem vůbec nepáraly a s demolicí dolnoměstských začaly velmi záhy. Již ve 4. minutě se po rohovém kopu ve vápně domácích nejlépe zorientoval Hrdlička a uklidil míč do sítě. Během dalších cca 25 minut vyrobili domácí dost chyb v obraně, z nichž tři byly nemilosrdně potrestány. Dvakrát se prosadil hostující kanonýr Bdžoch, jednu trefu si připsal Pevný. Za stavu 0:4 se dostali ke své největší šanci zápasu i domácí. V jejich prospěch byla totiž nařízena penalta. K exekuci se postavil Tichý, avšak jeho pokus by stačil stěží rozměrům rugbyové brány. Do poločasu se již nic zajímavého nestalo a do kabin tak domácí odcházeli se svěšenými hlavami a čtyřmi góly na zádech. 

Zápas se dohrával, padla už jen jeden gól

Ve druhém poločase hosté očividně polevili a domácí začali pošilhávat po nějaké šanci na zdramatizování zápasu. Jejich zakončení po průnicích však končila mimo. Naopak to byli opět hosté, kdo udeřil. Špatné domluvy domácích obránců využil šmolovský záložník Svoboda a v 62. minutě upravil brankový rozdíl na pět kusů. Další branka již v tomto jednoznačném zápase nepadla a když tedy rozhodčí naposled foukl do píšťalky rozešly se oba týmy do kabin za stavu 0:5. Šmolovy si tak připsaly očekávanou výhru, která utvrdila jejich druhé místo v tabulce, naopak trápící se Dolní Město bude čekat ve čtyřech závěrečných zápasech boj o holé přežití.



Ohlasy k zápasu


TJ Rebel Dolní Město
Lukáš Doležal, záložník: Na jaře nemáme zrovna dobrou formu a bylo to znát i na zápase proti Šmolovům. Děláme spoustu chyb a bohužel se nám nedaří dávat góly. Musíme na tom zapracovat a věřím, že se zvedneme a začneme hrát jako na podzim. Už by to chtělo.

TJ Šmolovy
Jaroslav Dočkal, záložník: Zápas byl jednoznačný Dolní Město mělo za celý zápas tak jednu šanci a to byla penalta, kterou soupeř překopl.



Sestavy


TJ Rebel Dolní Město
L. Venc [-] - M. Mišta [-] (46. O. Vaňkát [-] ) , A. Vápeník [-] , V. Boleš [-] (78. D. Švanda [-] ) , F. Tichý [-] (84. M. Venc [-] ) , O. Pojezdný [-] , M. Rumanovský [-] , J. Krupička [-] (62. T. Chlád [-] ) , J. Sklenář [-] , P. Kvanka [-] (46. L. Zápotočný [-] ) , L. Doležal [-]

TJ Šmolovy
O. Tichý [-] - M. Strašil [-] , J. Pevný [-] (62. M. Korba [-] ) , J. Martínek [-] - J. Bdžoch [-] (46. . Vavruška [-] ) , J. Hrdlička [-] (67. R. Dvořák [-] ) , D. Svoboda [-] , V. Vaněček [-] , V. Kučírek [-] , B. Rudolf [-] , V. Kocman [-] (62. J. Dočkal [-] )

ŽK: 29. J. Sklenář , 80. D. Švanda - 7. J. Martínek , 18. B. Rudolf .
Hráči zápasu: J. Hrdlička , D. Svoboda .
Místo: Dolní Město. Počet diváků: 52.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Domácím se na jaře nedaří a s druhými šmolovy jasně prohrají

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Administrátor klubu, Fanoušek - TJ Sokol Okrouhlice | Vysočina | Havlíčkův Brod

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů