Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

13.05.2018 15:30

21.kolo, Vysočina | Havlíčkův Brod | Okresní přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Šmolovy doma s Hněvkovicemi splnily úlohu favorita


16

V tabulce dobře postavené Šmolovy přivítaly Hněvkovice, které bojují o záchranu. Zápas dopadl zcela dle předpokladů.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Do poločasu 2:0

Šmolovy od počátku utkání držely otěže zápasu pevně ve svých rukách. Hosté v nekompletní sestavě vzdorovali do 36. minuty, kdy se prosadil Vaněček. Branka byla vskutku pohledná, V. Vaneček totiž předvedl s balonem u nohy slalom od poloviny hřiště až do vápna hostů, kde přesně zakončil. Tlak domácích pokračoval a do poločasu ještě jednou gólově vyústil. Ve 44. minutě vstřelil gól do šatny Pevný a do kabin tak oba celky odešly za stavu 2:0.

Další tři branky v síti hostů

Ve druhém poločase se na obraze hry nic neměnilo. V 50. minutě se další průnik podařil V. Vaněčkovi. Tentokrát se však rozhodl nezakončovat sám, nýbrž předložil před bránu lépe postavenému Kučírkovi, jenž neměl s uklizením míče do sítě sebemenší problém. Poté již bylo všem na stadionu jasné, že o vítězi utkání je rozhodnuto, odpor hostů byl již zlomen. Do konce zápasu se ještě prosadili oba šmolovští Vaněčkové. Nejprve se v 75. minutě prosadil Vítek, o čtyři minuty později ho následoval i Adam. Utkání se pak již za rozhodnutého stavu dohrálo. Domácí se výhrou vyhoupli zpět na druhou příčku tabulky, hosté se naopak po tomto kole nacházejí na předposlední pozici.



Ohlasy k zápasu


TJ Šmolovy
Jaroslav Dočkal, záložník: Bylo to jednoznačné utkání, hosté vystřelili na naši bránu asi jen jednou. Naopak my jsme měli mnoho šancí a zaslouženě jsme vyhráli.

TJ Sokol Hněvkovice
Zdeněk Rajdl, vedoucí: Ve Šmolovech jsme opět nenastoupili kompletní, bohužel se během zápasu zranili i další hráči, a když daly Šmolovy před poločasem druhou branku, bylo o výsledku rozhodnuto. Hněvkovice po ztrátě střelců gólů z minulých sezon jsou zcela bezradné v koncovce. Přesto však hráči vyjádřili přání sportovní cestou soutěž zachránit, a tak uvidíme co přinese posledních pět kol.



Sestavy


TJ Šmolovy
O. Tichý [-] - O. Kruml [-] - M. Strašil [-] , J. Pevný [-] , J. Martínek [-] - B. Rudolf [-] , J. Dočkal [-] (46. V. Kocman [-] ) , V. Vaněček [-] , Č. Novák [-] , A. Vaněček [-] , M. Kulhánek [-] (74. V. Kučírek [-] )

TJ Sokol Hněvkovice
M. Peroutka [-] - Z. Rajdl [-] (66. M. Pipek [-] ) , M. Večeřa [-] , P. Rajdl [-] , P. Končel [-] - J. Těšínský [-] , L. Vavrla [-] (70. T. Geher [-] ) , O. Šťastný [-] , M. Pajer [-] - M. Nulíček [-] - J. Vošický [-]

ŽK: 65. J. Martínek .
Hráči zápasu: Č. Novák , V. Vaněček - M. Peroutka .
Místo: Šmolovy.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Jan Dolejš

Expert: Richard Kubát
Tip experta: výhra domácích

Na šmolovském tankodromu se jen tak nevyhrává. Jasná výhra domácích.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích