S. Šimoníček 60. (p.)
1:2
(0:0)
73. M. Janda (p.)
89. D. Prášek
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

13.05.2018 15:00

21.kolo, Vysočina | Havlíčkův Brod | Okresní přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Okhrouhlice vyloupila Věžnici


Branky


60. S. Šimoníček (p.) - 73. M. Janda (p.) , 89. D. Prášek
16

Zápas sousedů v tabulce dopadl lépe pro hosty, kteří dokázali na jaře dobře hrající Věžnici zaskočit.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V první půli branka nepadla

V nedělní brzké odpoledne se za velmi teplého počasí na půdě Věžnice odehrálo vcelku průměrné utkání OP, přičemž tempo hry odpovídalo dané teplotě. Do zápasu vstoupili aktivněji domácí, kteří se hned pokusili ohrozit branku Okrouhlice, ale neúspěšně a jejich tlak po chvíli vyprchal. První poločas k vidění příliš gólových akcí nebylo a závary před oběma bránami byly rozloženy rovnoměrně na obě strany pole. Domácí tentokrát neměli ani výškovou ani váhovou převahu a museli zkoušet hrát kombinačně. Jejich největší šance zazdili Chalupník, který dvakrát sám před brankářem netrefil zařízení a Krupička, jenž svůj samostatný únik poslal pouze do náruče brankáře Beránka. Hosté si také vypracovali pár zajímavých momentů. Při největší šanci hostujícího Beránka, který přebral centrovaný míč od Práška, chystajíce se zakončit, byl položen k zemi, načež se Okrouhlice dožadovala penalty. Hlavní rozhodčí však byl odlišného názoru. Do kabin se tak odcházelo za nerozhodného bezbrankového stavu.

Dvě penalty a infarktový závěr

Do druhého poločasu vstoupili mnohem aktivněji hosté, kteří si vypracovali tři jasné brankové příležitosti. Nejprve však Beránek po krásné přihrávce Dolejšího netrefil odkrytou brankovou konstrukci a při druhé šanci, po individuálním průniku Jandy, jeho střela mířila pouze do rukavic Drahoše. Při třetí vyložené šanci Dolejší z těsné blízkosti po přesném centru Jandy pro změnu branku přestřelil. Po těchto neproměněných situacích tak zafungovalo nepsané pravidlo nedáš - dostaneš. Nejdříve byl útočník domácích zastaven sporným ofsajdem, při následném průniku Věžnice byl však jejich hráč faulován ve vápně Medem a k nelibosti hostů byl nařízen pokutový kop. Toho se zhostil věžnický špílmachr Šimoníček a v 60. minutě penaltu nekompromisně střelou k pravé tyči proměnil. Šimoníček měl zanedlouho i další příležitost, nastřelil však břevno. Okrouhlice se však nehodlala vzdát, protože věděla, že zde to na body půjde a pustila se do závěrečného tlaku. Srovnat skóre se jí podařilo také z penalty po faulu na Jandu, který se následně také ujmul exekuce a s přehledem proměnil střelou doprostřed branky. Na druhé straně věžničtí stihli nastřelit ještě břevno, ale ani z následného závaru před bránou hostů nic nebylo. Když už to vypadalo, že se bude do kabin odcházet s dělbou bodů, rozhodl okrouhlický střelec Prášek, který dokázal po centru Meda v 89. minutě propasovat svoji levou nohou míč mezi tyč a gólmana domácích, čímž spařil všechny přítomné fanoušky a hráče na tomto stadiónu. Po rozehrání si ještě domácí vytvořili poslední zoufalou příležitost, Adamec však nastřelil pouze boční síť. Zápas skončil 1:2 a v tabulce znamená, že Okrouhlice přeskočila právě Věžnici a zaujala osmou příčku, zatímco domácí jí dýchají na záda s dvoubodovým odstupem.



Ohlasy k zápasu


SK Věžnice
David Drahoš, brankář: Vyrovnaný zápas. Štěstí se tentokrát přiklonilo na stranu hostů.

TJ Sokol Okrouhlice
David Prášek, záložník: K vidění bylo vcelku vyrovnané utkání, přičemž jsme však měli více jasných příležitostí a tempo hry odpovídalo teplému počasí. Nejednalo se zrovna o žádný kombinační fotbal, který ani na věžnickém terénu hrát nejde. Největší příležitosti se tak rodili převážně po centrech a dlouhých nakopávaných míčích. Chtěl bych za dnešní bojovný výkon pochválit celý náš tým v čele s novým brankářem Beránkem, který v minulém zápase dokázal vstřelit dva góly a nyní byl blízko čistému kontu, kdy byl překonán pouze z penalty. Komentář si zaslouží i bojovný výkon Jandy, který dokázal dohrát zápas i přes přivoděné zranění kolene. Myslím si, že s ohledem na námi vypracované šance, je pro nás výhra nakonec zasloužená.



Sestavy


SK Věžnice
D. Drahoš [-] - M. Chalupník [-] (82. T. Havlíček [-] ) , T. Benc [-] (80. D. Cakl [-] ) , P. Beneš [-] , S. Šimoníček [-] , M. Krupička [-] , J. Francálek [-] , M. Fikejz [-] , R. Tecl [-] , V. Kunc [-] , P. Mottl [-]

TJ Sokol Okrouhlice
J. Beránek [-] - M. Beránek [-] , M. Strašil [-] , T. Jelínek [-] , J. Švec [-] - V. Strašil [-] (46. J. Zadina [-] ) , M. Janda [-] , J. Beránek [-] , M. Med [-] - D. Prášek [-] , Z. Dolejší [-]

ŽK: 52. M. Chalupník - 55. M. Strašil , 70. Z. Dolejší .
Hráči zápasu: S. Šimoníček , J. Francálek - J. Švec , M. Med .
Místo: Věžnice. Počet diváků: 35.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Jan Dolejš

Expert: Richard Kubát
Tip experta: výhra domácích

V přímém souboji o osmé místo v tabulce vyhrají domácí. Na své straně mají dva klíčové faktory - Standu Šimoníčka ve středu zálohy a své hooligans na tribuně.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích