Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

06.05.2018 16:30

20.kolo, Vysočina | Havlíčkův Brod | Okresní přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Šmolovy v Jeníkově splnily úlohu favorita


Branky


12

V Golčově se vše odehrálo dle papírových předpokladů. Šmolovy zde pohodlně zvítězily.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Dva góly do půle

Hosté byli od začátku lepší, výsledkem čehož byla územní převaha i množství šancí, které si kvalitní hostující hráči vytvářeli. Poprvé udeřili krátce po úvodním hvizdu, již ve 3. minutě, kdy se radoval Svoboda. Šmolovští pokračovali v pevné kontrole zápasu a neslo to ovoce. Již ve 23. minutě zvyšoval na rozdíl dvou branek A. Vaneček. Obraz hry se nakrátko změnil až ke konci první půle, kdy se i domácí dostali ke slovu a za celý zápas se nejvíce přiblížili vstřelené brance. Po šikovně zahraném rohu balon už mířil do branky, na čáře ho všek zastavil J. Vaněček. Do kabin tak týmy odcházely za stavu 0:2.

Pojišťující dvě branky v půli druhé

Ve druhé půli se domácí prezentovali trochu zlepšeným výkonem, z něhož pramenily i dva náznaky šancí. Bohužel pro ně pak přišly dva slepené góly po brejcích. Oba měl na svědomí zřejmě nejlepší šmolovský hráč toho dne Novák. Poté již tempo zápasu opadlo. Oba týmy prostřídaly a zápas se v podstatě dohrával. Nepřekvapí tak, že žádný gól už nepadl a hosté si dokráčeli pro pohodlné vítězství 0:4. Pro hosty to znamená setrvání na druhé příčce, zatímco domácí budou mít ještě velkou polízanici s tím, aby nespadli.



Ohlasy k zápasu


TJ SOKOL Golčův Jeníkov
Stanislav Šulc, útočník: Vůbec nic nám nevyšlo, soupeř vyhrál naprosto zaslouženě. Byli fotbalovější a mě jenom mrzí, že jsme zápas neodjezdili tak, jak by bylo třeba, chybělo nám nasazení.

TJ Šmolovy
Milan Kulhánek, obránce: Zasloužené vítězství. Soupeř má sice mladé mužstvo, ale moc šancí si nevytvořil. Celý zápas jsme měli více ze hry.



Sestavy


TJ SOKOL Golčův Jeníkov
V. Skala [-] - M. Zelený [-] (56. D. Karlík [-] ) , S. Šulc [-] (76. V. Svoboda [-] ) , L. Dvořák [-] (74. J. Fendrych [-] ) , D. Jelínek [-] , T. Koten [-] , D. Skála [-] (46. P. Váňa [-] ) , J. Miřácký [-] , V. Koubek [-] , D. Novotný [-] , M. Satrapa [-] (60. P. Dobrý [-] )

TJ Šmolovy
J. Vaněček [-] - O. Kruml [-] - J. Pevný [-] , J. Martínek [-] , M. Strašil [-] - Č. Novák [-] , A. Vaněček [-] , . Vavruška [-] (66. M. Korba [-] ) , V. Kocman [-] (60. R. Dvořák [-] ) , M. Kulhánek [-] , D. Svoboda [-]

ŽK: 69. S. Šulc .
Hráči zápasu: Č. Novák , D. Svoboda .
Počet diváků: 112.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Jan Dolejš

Expert: Marek Satrapa
Tip experta: remíza

Šmolovy hrají velmi dobrý fotbal, ale Golčák bude hrát doma a za podpory fanoušků si snad i nějaké body odnese. Už potřebují získat nějaký ten bod v každém zápase.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů